Sedam načela uspješnog braka

dr. sc. John M. Gottman, Nan Silver

Na zalihi
19,90 €
Dodaj u košaricu

Sedam načela uspješnog braka

18,95 

- +
Podijeli:

Sedam načela uspješnog braka

Zašto je brak ponekad tako težak? Zašto neke cjeloživotne veze jednostavno „kliknu“, a druge otkucavaju poput tempirane bombe? Kako spriječiti da brak pođe po zlu ili spasiti onaj koji je već u nevolji?

Vodeći američki stručnjak za veze John M. Gottman revolucionarizirao je istraživanje braka koristeći se znanstvenim metodama kako bi promatrao navike bračnih parova. Pred vama je kulminacija njegova životnog rada: sedam načela koja parovima pomažu ostvariti skladnu, dugoročnu vezu. Jasno objašnjena i popraćena praktičnim upitnicima i vježbama, ova
načela uče partnere nove pristupe rješavanju sukoba, stvaranju zajedničkog jezika i postizanju veće razine intimnosti. Gottman nudi konkretne strategije koje će parovima pomoći učinkovitije riješiti svaki problem, od seksa i novca do stresa na poslu i brige o obitelji.

Od prvog objavljivanja 1999. godine, priručnik Sedam načela uspješnoga braka postao je svjetski fenomen i prodan je u više od milijun primjeraka. Bilo da ste na korak do razvoda ili jednostavno želite dodatno produbiti vaš odnos, Gottmanovi savjeti, primjeri iz stvarnoga života, poticajna pitanja za razmišljanje i konkretni zadatci pomoći će vam da ostvarite bolju komunikaciju s vašim partnerom te zajednički posvetite više pozornosti „malim“, svakodnevnim trenutcima koji čine srž svake veze.

O autorima priručnika Sedam načela uspješnog braka:

John M. Gottman profesor je emeritus psihologije na Sveučilištu u Washingtonu, izvršni direktor laboratorija Institut za proučavanje veza i suosnivač Instituta Gottman. Autor je više od dvjesto stručnih članaka u časopisima i četrdeset dviju knjiga te je dobitnik brojnih prestižnih nagrada za svoj veliki doprinos istraživanju braka i obitelji.

 Nan Silver bivša je glavna urednica časopisa Health te je uz dr. Gottmana suautorica knjiga What Makes Love Last? i Why Marriages Succeed or Fail. Posjetite je na nansilver.net.

X

RECENZIJA Knjiški moljac

Ovaj je priručnik neprocjenjiv izvor savjeta za sve one koji žele ostvariti bolju komunikaciju, dublje razumijevanje i sretniju vezu s partnerom. Bez obzira jeste li tek započeli svoje putovanje u braku ili ste već dugi niz godina zajedno, ova knjiga će vam pružiti inspiraciju i praktične alate za ostvarenje kvalitetne i zdrave veze.više

RECENZIJA Saša Jakšić, Ovisna o čitanju

Sedam načela ovdje opisanih su odlični, a knjiga definitivno ima sve moje preporuke!više

RECENZIJA Petra Jukić, Ljepota čitanja

Knjiga je napisana na pristupačan način, bez previše tehničkih pojmova, tako da je razumljiva svim čitateljima, bez obzira na njihovo predznanje o psihologiji ili bračnim odnosima. S praktičnim primjerima iz stvarnih života parova, možete se lako povezati i primijeniti savjete na vlastitu situaciju. Knjiga vam pruža alate za poboljšanje komunikacije, rješavanje konflikata na zdrav način i izgradnju duboke emocionalne veze s partnerom.više
  • Broj stranica: 347
  • Godina izdanja: 2023.
  • ISBN: 9789531434690
  • Strani naslov: The Seven Principles for Making Marriage Work: A Practical Guide from the Country's Foremost Relationship Expert
  • Prevoditelj: Lidija Toman
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 400 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA

15,21 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.