Disciplina je sudbina

Ryan Holiday

Na zalihi
18,50 €
Planiran početak isporuke je u zadnjem tjednu travnja.
Dodaj u košaricu

Disciplina je sudbina

17,62 

- +
Podijeli:

Disciplina je sudbina

Sudbina je u vašim rukama
Kako bismo ovladali bilo čime, prvo moramo ovladati samima sobom: našim emocijama, mislima i postupcima. Ova drevna vrlina samokontrole danas je važnija nego ikada.
U ovoj knjizi, Ryan Holiday proučava tu bitnu stoičku vrlinu i pokazuje kako razvijati volju, samopoštovanje i usredotočenost. Od Marka Aurelija do Toni Morrison, od kraljice Elizabete II. do Martina Luthera Kinga Jr., velikani povijesti razumjeli su moć usmjeravanja svojih navika i postavljanja svojih granica. Upozorenja iz povijesti pokazuju nam da smo – krenuvši od katastrofalnih vojnih taktika pa do navika koje uništavaju karijere – bez samodiscipline izgubljeni prije nego što uopće krenemo ka zadanom cilju.
Samodisciplina je ključ naših najvećih ambicija i najjednostavnijih radosti, a ova će vam knjiga pokazati kako je pronaći, primijeniti je u životu te uživati u njezinim plodovima.
„Pridržavajte se ovih savjeta i iz temelja ćete promijeniti svoj život. Pročitajte ovu knjigu!“ Steven Pressfield

O autoru:

Ryan Holiday strateg je i pisac. Ispisao se s fakulteta s 19 godina kako bi učio od Roberta Greenea, autora knjige The 48 Laws of Power (48 zakona moći), a poslije je postao direktor marketinga American Apparela. Korz svoju tvrtku Brass Check bio je konzultant klijentima poput Googlea, TASERa i Complexa, a i brojnim poznatim autorima bestselera.

Holiday je autor bestselera Growth Hacker Marketing (Marketing hakiranja rasta), The Obstacle is the Way i Ego je neprijatelj. Njegove su knjige prevedene na 25 jezika, a njegovi tekstovi objavljeni su u časopisima kao što su Columbia Journalism Review i Fast Company. Živi na malenom ranču izvan Austina u Texasu.

Ryana možete pratiti na Twitteru @ryanholiday, Facebook/ryanholiday te njegovoj web stranici www.ryanholiday.net

X
  • Broj stranica: 276
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789538326639
  • Prevoditelj: Dunja Dernej
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 13.5 x 21 cm
  • Težina: 310 g
  • Nakladnik: Koncept izdavaštvo
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

19,71 
PRETPRODAJA

17,91 
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.