Velicanstveni Leonardo

Komplet Veličanstveni Leonardo uključuje:

 

 

Knjiga je namijenjena svima koji su svjesni neprocjenjive vrijednosti Leonardovih umjetničkih djela, koje su izvor ideja što nas nadahnjuju i dan-danas; namijenjena je također znalcima i kolekcionarima, povjesničarima umjetnosti, ljubiteljima umjetnosti, arhitektima, znanstvenicima i izumiteljima.

Autori tekstova u knjizi Veličanstveni Leonardo su Alessandro Vezzosi, direktor muzeja Museo Ideale, i povjesničarka Agnese Sabato, oboje svjetski priznati poznavatelji Leonardova života i djela.

 

(na slici: Alessandro Vezzosi)

 

Izložbeni program muzeja, koji je 1993. godine u samom srcu Vincija, Leonardovu rodnom mjestu, utemeljio i od tada stalno vodi autor ove moćne i veličanstvene knjige, napisane u suradnji i uz savjete Agnese Sabato, slijedi upravo onakvu klasifikaciju likovne građe kakva je korištena i u ovoj knjizi. Prava za prijevod i izdavanje knjige Mozaik knjiga dobila je od izdavača Scripta Maneant.

Knjigu na hrvatski prevodi Josipa Lulić, profesorica povijesti umjetnosti i talijanskog jezika na Filozofskom fakultetu.

 

Pogledajte promotivni film

Pogledajte snimku televizijske kuće u Italiji – gdje je ovo prestižno djelo prvotno i nastalo.

Molimo vas prihvatite statistics, marketing kolačiće da bi gledali ovaj video.

INFORMACIJE I NARUDŽBA

Služba za kupce i informacije:
01 / 6053 990

BUDITE U KONTAKTU

Prijavite se ovdje ako želite dobivati obavijesti o promocijama naših novih naslova

POTRAŽITE NAS
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.