Zastani na tren

Na zalihi
18,90 €
Dodaj u košaricu

Zastani na tren

18,00 

- +
Podijeli:

Zastani na tren

Zastani na tren i uživaj u 50 čudesnih prizora iz prirode

Svuda oko nas je čudesna priroda. Svakog dana, svakog sata, pred nama se odvijaju mala čuda i preobrazbe, no nije ih uvijek lako primijetiti. U ovoj čarobno ilustriranoj zbirci pronaći ćeš 50 divnih trenutaka u prirodi kojima često ne dajemo dovoljno pažnje – kako pčela oprašuje cvijet, suncokret prati sunce ako zvončići preobražavaju šumsko tlo, kako mahovina pije šumsku vodi, kako se paprat odmotava na suncu a vrabac se kupa, kako zvijezda padalica osvjetljava nebo, a sunce spektakularno zalazi. Ako zastaneš na tren i promotriš što se krije u parku, dvorištu, šumi, zraku ili vodi, osjetit ćeš da si i ti dio prirode. Izađi van i istražuj, potraži prizore iz knjige! Kad zastaneš na tren i promotriš prirodu koja se krije u parku, dvorištu, šumi, zraku, vodi, na stablu ili tlu, oduševit će te ljepota svijeta u kojem živimo.  

“Mali trenuci? Nisu tako mali.” – Jon Kabat-Zin

O autorima:

Rachel Williams je britanska autorica, urednica i izdavačica poznata po svojim radovima u području dječje književnosti i knjiga o prirodi. Svoju karijeru započela je kao urednica, gdje je radila na nizu popularnih i nagrađivanih knjiga za djecu.
Kao autorica, Rachel Williams napisala je i uredila brojne knjige koje su osvojile čitatelje svojom kreativnošću, obrazovnim sadržajem i prekrasnim ilustracijama. Neke od njezinih poznatih knjiga uključuju “Atlas of Adventures” i “The Wonder Garden”, koje su postale omiljene među djecom zbog bogatih vizuala i informativnog sadržaja. Na hrvatskom jeziku dostupno je prekrasno izdanje Zastani na tren i uživaj u 50 čudesnih prizora iz prirode.
Rachel Williams živi i radi u Londonu. Kroz svoj rad nastavlja inspirirati i educirati mlade čitatelje, potičući ih da otkriju svijet oko sebe i razviju ljubav prema čitanju i učenju.

Freya Hartas je britanska ilustratorica poznata po svojim živopisnim i maštovitim ilustracijama dječjih knjiga. Rođena u Engleskoj, Hartas je stekla obrazovanje na prestižnom Falmouth University, gdje je diplomirala ilustraciju.
Njezina djela karakteriziraju bogati detalji i izražajni likovi, što čitateljima svih uzrasta donosi čarobne svjetove. Hartas je ilustrirala nekoliko zapaženih dječjih knjiga, uključujući “The Bear Who Stared” i seriju “Darkmouth” autora Shanea Hegartyja. Njezine ilustracije često prate priče koje slave maštu, humor i avanturu.
Freya Hartas živi i radi u Bristolu, Ujedinjeno Kraljevstvo, gdje nastavlja razvijati svoj jedinstveni stil i doprinositi svijetu dječje književnosti svojim talentom i kreativnošću.

X
  • Broj stranica: 128
  • Godina izdanja: 2020.
  • ISBN: 978953574449
  • Prevoditelj: Nataša Ozmec
  • Ilustrator: Freya Hartas
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 24.1 x 29.7 cm
  • Težina: 300 g
  • Nakladnik: Planetopija
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.