Razgovori koji su mi promijenili život

Zvezdana Mlakar

Na zalihi
21,90 €
Dodaj u košaricu

Razgovori koji su mi promijenili život

20,86 

- +
Podijeli:

Razgovori koji su mi promijenili život

Razgovori Zvezdane Mlakar, priznate slovenske glumice i voditeljice neustrašivog karaktera, vode nas na nezaboravan put kroz svijet introspekcije i dubokih razgovora. Prisjećajući se susreta i razgovora s priznatim ličnostima iz regije i svijeta u svojoj televizijskoj emisiji Zvezdana, poput Aljoše Bagole, Danijele Martinović, Brune Šimleše, Nicka Vujičića, Ane Bučević, dr. Nele Sršen, Jorgea Bucaya i mnogih drugih, Mlakar u ovome naslovu čitateljima nudi jedinstvenu priliku da zavire u dubine njihovih misli o intrigantnim životnim i duhovnim temama, kao i aktualnostima današnjice.

Razgovori nisu samo prozor u životne lekcije koje je Zvezdana izvukla iz tih susreta, već i u intimne trenutke koji su oblikovali njezinu jedinstvenu ličnost. Ova inspirativna i intrigantna knjiga ne samo da potiče na razmišljanje o vlastitim putevima, već i o načinima na koje donosimo važne životne odluke. Pruživši nam pregled iskrenih, duboko emotivnih razgovora, Mlakar baca svjetlo na različite aspekte ljudskog iskustva, čineći Razgovore neizostavnim štivom za sve one koji žude za dubljim razumijevanjem života.

O autorici knjige Razgovori koji su mi promijenili život:

ZVEZDANA MLAKAR nakon studija glume i umjetničkog izra­žavanja glumila je u raznim slovenskim kazalištima i na filmu. Godine 1978. dobila je nagradu Glumica godine za ulogu Suzane u Štigličevom Praznovanju pomladi (hrv. Prizivanju proljeća). Članica je ljubljanske Drame od 1987. godine. Godine 1997. dobila je Boršt­nikovu nagradu za ulogu Ane u Metuljevem plesu (hrv. Leptirovom plesu) Drage Potočnjak, a godinu dana kasnije nagradu Zaklade Stane Severa za ulogu Ruth u Pinterovoj drami V prah se povrneš (hrv. Vra­ćaš se u prah).

Osim što glumi u Drami, često surađuje s drugim ka­zalištima; glumila je u predstavi 5žensk.com koja se smatra prvom predstavom u Sloveniji koja je prešla magičnu granicu od 100 000 posjetitelja. Rad na televizijskim ekranima donio joj je šire priznanje, a kao pripovjedačica priča i bajki sudjelovala je u dječjoj televizijskoj seriji Zlati prah (hrv. Zlatna prašina), glumila je u brojnim televizijskim serijama i na kraju se okušala kao voditeljica talk showa Zvezdana.

Tijekom vođenja emisije dva je puta bila nominirana za titulu Slovenka godine.

X

RECENZIJA Saša Jakšić, Ovisna o čitanju

Ova me je knjiga dotaknula na više razina. Sve moje najtoplije preporuke, fantastično štivo, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!više

RECENZIJA Prati knjigu

O "Razgovorima" sam već pisala. Uživajte u citatima koje sam odabrala. Možda vas potaknu da pročitate ovu izvrsnu knjigu. 👇 više

RECENZIJA Prati knjigu

Radi se o životnim lekcijama koje je ova neustrašiva slovenska voditeljica sažela i od njih napisala odličnu i pitku knjigu. U njoj će svatko čuti ono što ga se tiče. Zastanite, udahnite, ne trčite stalno i pročitajte. Ljudi pogrešno misle da oni koji nađu vremena za sebe imaju vremena na bacanje.više
  • Broj stranica: 247
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789531436380
  • Strani naslov: Pogovori, ki so mi spremenili življenje
  • Prevoditelj: Daria Bogović
  • Uvez: integralni
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 290 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

22,41 
PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.