Sveta sudbina

Na zalihi
24,90 €
Dodaj u košaricu

Sveta sudbina

23,71 

- +
Podijeli:

Sveta sudbina

“Sveta sudbina” – probudite svoje unutarnje vodstvo pomoću simbola iz svijeta prirode

Karte za proricanje Sveta sudbina oslanjaju se na energiju i veličanstvenost svijeta prirode kako bi prizvale odgovore na pitanja i čežnju duše. Možete ove karte koristiti svakodnevno ili kad tražite utjehu, usmjerenje ili intuitivni odgovor u nekoj izazovnoj situaciji – predivne slike nadahnute indijanskim nasljeđem svojim dubokim porukama i simbolima nude mudrost, spokoj i iscjeljenje. Što više ćete se koristiti kartama to ćete bolje razumijevati njihove poruke i postizati veću svjesnost. Karte možete koristiti i da pomognete drugima, a to će donijeti veće dobro i njima i vama samima.

Denise Linn, nadarena iscjeliteljica i učiteljica, crpi znanje iz svog indijanskog nasljeđa i bogatog iskustva. Svaka kartica nadahnuta je prirodom i daje nam pristup jednom portalu, od zemaljskog carstva do carstva Duha. Od šuma do širokih rijeka, livada, špilja, blistave sunčeve svjetlosti i mračnih misterija Mjeseca, ove živopisne karte nose vrijednu i važnu poruku svetog krajolika, onog koji nas okružuje i onog koji je u nama. Bilo da ih koristite svakodnevno ili kada želite riješiti problem ili dobiti smjernice za novu ili izazovnu situaciju, ove će karte unijeti u vaš život svjetlost i mir.

Kutija s 52 karte i knjižicom u mekom uvezu (152 str.).

O autoru:

Osobno putovanje Denise Linn započelo je kada je sa sedamnaest godina doživjela iskustvo tik do smrti. Događaj koji joj je promijenio život i nevjerojatan oporavak naveli su je da istražuje tradicije iscjeljivanja mnogih kultura, uključujući i svojih predaka plemena Cherokee, australskih Aboridžina i plemena Zulu u Bophuthatswani. Učitelji su joj bili havajski šamani i reiki majstor Hawayo Takata. Ceremonijalno je pristupila plemenu novozelandskih Maora, a više od dvije godine je živjela u zen-budističkom samostanu.
Denise je međunarodno priznata učiteljica na području samorazvoja. Autorica je bestselera Sacred Space (Sveti prostor), dobitnica nagrade Feng Shui for the Soul i autorica 19 knjiga koje su prevedene na 29 jezika. Gostovala je u brojnim dokumentarcima i emisijama te je osnovala Red Lotus Woman’s Mystery School koji nudi profesionalne programe certificiranja.

X
  • Broj stranica: 152
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789532575774
  • Prevoditelj: Tea Vrdoljak
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 9.4 x 13.3 cm
  • Težina: 330 g
  • Nakladnik: Planetopija
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.