Postanite ono što jeste

Na zalihi
17,90 €
Dodaj u košaricu

Postanite ono što jeste

17,05 

- +
Podijeli:

Postanite ono što jeste

U knjizi Postanite ono što jeste otkrit ćete i kako produbiti odnos sa samim sobom, kako se umiriti kad nešto u vama potakne snažnu negativnu reakciju te kako se pomiriti s prošlošću pritom otvarajući put prema zdravoj i svjesnoj ljubavi. Želja za ljubavlju duboko je usađena u samu esenciju vašeg bića, no prije nego što budete u stanju graditi ispunjavajuće veze s drugima, morate naučiti prihvatiti sami sebe.

Romantični će odnosi obogatiti naše živote čarolijom prisnosti i povezanosti. Ipak, za mnoge od nas ta je čarolija prolazna – opet i iznova, naši odnosi ne traju ili nas ne uspijevaju usrećiti. Ako ste umorni od zapinjanja o stalno iste prepreke u ljubavi, od privlačenja emocionalno nedostupnih partnera ili onih koji nisu dobri za vas te ponavljanja obrazaca čiji je ishod gotovo uvijek patnja i bol, to ne znači da nešto nije u redu s vama ili da niste dovoljno dobri. Možda ste jednostavno negdje putem naučili žrtvovati sebe da bi vas drugi voljeli.

U knjizi Postanite ono što jeste duhovna učiteljica i osnivačica zajednice Rising Woman, koja okuplja nekoliko milijuna žena diljem svijeta, Sheleana Aiyana izlaže vam smjernice:

 • za promjenu naučenih obrazaca ponašanja u odnosima
 • za preispitivanje svojih temeljnih uvjerenja o ljubavi
 • za prepoznavanje znakova upozorenja u vezama
 • za upoznavanje svojih želja, temeljnih vrijednosti i granica
 • za izgradnju svjesne veze i ostvarivanje autentičnosti u odnosima.

 

Postati ono što jeste znači prepoznati svoju snagu, izražavati svoju autentičnost i poštovati vlastitu istinu

„Ovo je knjiga o tome kako odabrati sebe. Ona je podsjetnik da imate moć odabrati ono što je za vas najbolje i prepoznati da ljubav dolazi u pregršt oblika. Na kraju, iz zdravog odnosa prema sebi proizlaze sve druge ljubavi koje se nadamo doživjeti – duboka prijateljstva, snažne obiteljske veze, strast prema poslu i romantična ljubav.“ – Sheleana Aiyana

„Sheleana vas vodi na put na kojem ćete ponovno pronaći sebe i promijeniti svoj život nabolje. Ova je knjiga pravo remek-djelo, a njezino čitanje pomoći će vam da bolje shvatite proces i snagu iscjeljenja.“ – Nedra Glover Tawwab, psihoterapeutkinja i autorica bestselera Postavite granice, pronađite mir

O autoru:

Sheleana Aiyana duhovna je učiteljica i savjetnica te osnivačica internetske zajednice Rising Woman, u kojoj s nekoliko milijuna žena svakog mjeseca dijeli znanje o svjesnim odnosima i samoiscjeljenju. Također je voditeljica iscjeliteljskog programa Becoming the One, koji se temelji na ostvarivanju individualne cjelovitosti i produbljivanju odnosa sa samim sobom, mirenju s vlastitom prošlošću te holističkoj i duhovnoj edukaciji kojoj je cilj razvijati ljubav prema sebi i drugima kao kvalitetan temelj za buduće veze. Dosad je radila s više od 30.000 polaznika iz 146 zemalja. 

X
 • Broj stranica: 310
 • Godina izdanja: 2023.
 • ISBN: 9789533721439
 • Prevoditelj: Marija Perišić
 • Uvez: meki
 • Dimenzije: 14.5 x 21.5 cm
 • Težina: 220 g
 • Nakladnik: Stilus knjiga
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

19,71 
PRETPRODAJA

17,01 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.