Moje dijete previše misli

Christel Petitcollin

Na zalihi
18,90 €
Dodaj u košaricu

Moje dijete previše misli

18,00 

- +
Podijeli:

Moje dijete previše misli

Možda ste primijetili da se vaše dijete razlikuje od svojih vršnjaka. Ima li problem s uspostavljanjem novih prijateljstava? Dogodi li se da na uobičajene stvari reagira previše emocionalno? Doživljava li neugodnosti u školi od strane drugih učenika? Govore li učitelji da je „problematično“ i „preosjetljivo“? Ako se uz to ističe posebnom osjetljivošću s kojom teško izlazite na kraj, nužno je da pročitate ovu knjigu.

Ako tražite pomoć u pogledu svog „problematičnog“ djeteta, na dobrom ste mjestu! Christel Petitcollin, psihoterapeutkinja i autorica bestselera Kako manje misliti, nudi jednostavna, konkretna i efikasna rješenja za napredak iznimnomisleće djece.

Ova knjiga pružit će roditeljima sve potrebne alate kako bi pratili svoje dijete u njegovoj različitosti. Pokazat će im kako dopustiti djetetu da bude ono što jest, kako ga naučiti da upravlja svojim emocijama i kako mu pružiti sigurno okružje u kojem će se osjećati zaštićeno.

O autorici priručnika Moje dijete previše misli:

CHRISTEL PETITCOLLIN je autorica i predavačica s tridesetogodišnjim iskustvom prihoterapeutkinje i trenerice u području komunikacije i osobnog razvitka. U fokusu njezina interesa su ljudski odnosi. Njezine knjige Kako manje misliti i Kako izbjeći manipulatore postale su svjetske uspješnice.

Od iste autorice:

Kako manje misliti – u prodaji
Kako bolje misliti – u prodaji
Kako izbjeći manipulatore – u prodaji
Kako se manje mučiti – u prodaji

X
  • Broj stranica: 276
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789538481116
  • Prevoditelj: Dubravka Celebrini
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 335 g
  • Nakladnik: Poetika
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

22,41 
PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.