Umijeće komuniciranja

Na zalihi
13,90 €
Dodaj u košaricu

Umijeće komuniciranja

13,24 

- +
Podijeli:

Umijeće komuniciranja

Umijeće komuniciranja – slušati suosjećajno, govoriti s ljubavlju

U malom, ali vrijednom praktičnom vodiču zen učitelj i budist Thick Nhat Hanh uči nas kako pomno slušati i kako izraziti sebe autentično i hrabro. Uz primjere iz vlastitog rada s parovima, obiteljima i u međunarodnim sukobima, pomaže nam da izbjegnemo zamke frustracije i nerazumijevanja i umjesto toga izbrusimo svoje vještine slušanja i govorenja i otvorimo srce tako da na nov način doživimo svijet oko sebe i ostavimo trag u njemu.

O autoru:

Thich Nhat Hanh rođen je u središnjem Vijetnamu 1926. godine. Dom je napustio kao tinejdžer da bi postao zen-budistički redovnik. U Vijetnamu je osnovao Školu za mladež za služenje društvu, Budističko sveučilište “Van Hanh” i red Tiep Hanh. Predavao je na Sveučilištu Columbia i na Sorbonni, bio je predsjednik vijetnamskog budističkog mirovnog izaslanstva na Pariškim mirovnim ugovorima, a Martin Luther King ml. nominirao ga je 1967. godine za Nobelovu nagradu za mir. Od 1966. godine živio je u egzilu u Francuskoj, gdje je nastavio pisati, poučavati, baviti se vrtlarstvom i pomagati izbjeglicama diljem svijeta. Autor je brojnih knjiga na engleskom, francuskom i vijetnamskom jeziku, a na hrvatski su prevedene Ti si ovdje, Mir je svaki korak, Svijet je moj dom, Umijeće komuniciranja, Posao i Biti mir. Umro je 2022. u rodnom Vijetnamu, u dobi od 95. godina.

X
  • Broj stranica: 138
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789532575644
  • Prevoditelj: Aleksandra Barlović
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 11 x 17 cm
  • Težina: 150 g
  • Nakladnik: Planetopija
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.