CupOfTherapyTM: Zajedno kroz sate

Antti Ervasti, Matti Pikkujämsä

Na zalihi
13,90 €
Dodaj u košaricu

CupOfTherapyTM: Zajedno kroz sate

13,24 

- +
Podijeli:

CupOfTherapyTM: Zajedno kroz sate

Ova malena knjižica je domišljata kombinacija pisanog teksta i ilustracije koja portretira vječno aktualnu temu – naše emocije u pokušaju da balansiramo poslovni život i slobodno vrijeme. Pokušava nas podsjetiti da je normalno suočiti se s različitostima i problemima u svakodnevnom životu te da  ne smijemo zaboraviti da smo dovoljno važni baš onakvi kakvi jesmo.

CupOfTherapy globalno je priznati fenomen koji rastvara izazovne teme današnjice, sve s nadom poboljšanja našeg mentalnog zdravlja i dobrobiti. U svijetu kojeg ilustrira svi su mali i veliki problemi oslikani s puno nježnosti i topline. Oni nam pružaju ohrabrenje, utjehu i humor te nam pomažu da s lakoćom prođemo kroz sve s čime se svakoga dana susrećemo i sudaramo.

O autorima:

Antti Ervasti (rođen 1975.) psiholog je specijaliziran za obiteljsku terapiju, terapiju za parove i seksualnu psihoterapiju. Drži predavanja i radionice u kojima se bavi problemima vezanima za seksualnost, poput seksualnog identiteta, odnosa i nasilja.

Matti Pikkujämsä (rođen 1976.) nagrađivani je umjetnik i ilustrator. Poznat je po svojim portretima, kao i mnogobrojnim ilustracijama dječjih knjiga te ilustracijama za tisak. Osim toga dizajnirao je i uzorke za tekstil i porculan za marke poput Muji, Kauniste, Lapuan kankurit i Marimekko.

X

RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Meni se jako svidjela ova knjiga. Došla mi je u idealno vrijeme, i doista mi je pomogla nositi se sa stresnim situacijama u kojima sam se nalazila. Donijela mi je upravo ono što mi je tada bilo potrebno - utjehu i ohrabrenje.više

RECENZIJA Saša Jakšić, Ovisna o čitanju

Ovo je tip self-help knjige koja se ne čita samo jednom, ovo je tip knjige u koji ćete zaviriti svakodnevno, kada želite uzeti pauzu od svega što se događa, skuhati si omiljeni topli napitak i pročitati nešto toplo, utješno, nježno, ali istinito i osnažujuće.više
  • Broj stranica: 234
  • Godina izdanja: 2023.
  • ISBN: 9789531433839
  • Strani naslov: CupOfTherapyTM: Together Through the Hours
  • Prevoditelj: Ivana Širol
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 13 x 19 cm
  • Težina: 200 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA

15,21 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.