Ako vojvoda zatraži

Anna Harrington

Na zalihi
139,90 kn
Dodaj u košaricu
Podijeli:

Ako vojvoda zatraži

Anna Harrington

Ako vojvoda zatraži prvi je nastavak u serijalu Kako ukrotiti Carlisleove.

Miranda Hodgkins oduvijek želi samo jedno: udati se za Roberta Carlislea. I jednostavno ne može više čekati. Nakon bala pod maskama obitelji Carlisle, Miranda se smjelo ušulja u Robertove odaje kako bi ga zavela. Ubrzo na sebi osjeća čvrste ali nježne ruke, a na usnama kuša poljubac od kojeg zastaje dah. Ali Miranda je užasnuta kad ispod maske ugleda lice Sebastiana, vojvode od Trenta – Robertovoga mrkog starijeg brata.

Prestravljen greškom koju su zamalo Miranda i on učinili, Sebastian predlaže dogovor: on će joj pomoći osvojiti srce njegova brata ako mu ona pomogne pronaći savršenu ženu. Ali ovaj jednostavni pakt ubrzo izmiče kontroli. Što više svaki od njih pokušava ispuniti svoj dio pogodbe, to ga manje želi ispuniti.

O autorici romana Ako vojvoda zatraži:

Anna Harrington zavoljela je povijesne romanse – i sve one uglađene heroje doba regentstva – dok je živjela u Londonu, gdje je studirala književnost i dramaturgiju. Voli putovati, upravljati avionima i planinariti, a kad ne piše svoj idući roman, voli se brinuti za ruže u svom vrtu.

X

RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Za mene osobno ovo je savršen početak serijala. Nemam niti jedne zamjerke. Jedva čekam čitati nastavke te upoznati bolje i ostale likove. Ukoliko još niste čitali ovaj roman a volite povijesno ljubavne romane, svakako vam ga preporučujemviše

RECENZIJA Anamarija Jelić, Just Read

Ovo je nova autorica s kojom se susrećem i moram odmah na početku reći da me oduševila. Stil pisanja koji me podsjeća na stil pisanja Julie Quinn, nama svima sada već jako poznate autorice. I kako da mi se onda ova knjiga ne svidi? Savršena je.više
  • Broj stranica: 319
  • Godina izdanja: 2022.
  • ISBN: 9789531431279
  • Strani naslov: If the Duke Demands
  • Prevoditelj: Ivona Širol
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 355 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti