RECENZIJA Dijana Mandić, Knjige koje oduzimaju dah

Kao i uvijek, kad dođe nova autorica, budem mrvicu skeptična prema knjizi. Kako se radi o mom omiljenom žanru, odmah sam ju uzela u ruke i odlučila joj dati priliku. I dobro sam napravila.

Miranda je oduvijek zaljubljena u Roberta Carlislea i odluči napokon nešto poduzeti u vezi toga. Nakon bala pod maskama, ušulja mu se u odaje u želji da ga zavede. Uskoro se prepusti njegovim poljupcima i milovanjima. Ali kad maske padnu, ostane užasnuta. Umjesto Roberta, ljubio ju je Sebastian, njegov stariji brat.
Sebastian, vojvoda od Trenta, zaprepašten je greškom koju su skoro učinili i oni sklapaju dogovor. On će pomoći Mirandi osvojiti Robertovo srce, a ona će njemu pomoći u potrazi za savršenom suprugom.
Super su to oni zamislili, ali kako znate, nikad ništa ne ide po planu. S obzirom da puno vremena provode zajedno, uskoro se počnu javljati iskrice između njih. Svakim danom sve manje i manje žele ispuniti svoj dogovor.
Hoće li Trent napokon shvatiti da je savršena žena za njega baš oba koju smatra totalno nesavršenom?
Hoće li Miranda pustiti svoje srce u ruke pravog brata Carlislea?

Ajme, ajme… Koliko samo zavrzlama su sebi spetljali Miranda i Sebastian. Kako je samo ova knjiga savršena. Predivno je napisana, radnja je brza i dinamična. Okretala sam stranice kao pomahnitala. Miranda i Sebastian potpuno su me zaokupili i osvojili.
Nova autorica me totalno oborila s nogu. S nestrpljenjem iščekujem novi nastavak o braći Carlisle.
Knjiga doslovce oduzima dah. Uživala sam čitajući je, lijepo sam se provela u nekom drugom svijetu i zaboravila na sve.
Miranda i Sebastian, naš savršeno nesavršeni par, dugo će mi ostati u pamćenju.

 

Izvor: Knjige koje oduzimaju dah

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.