Između redaka

Na zalihi
15,90 €
Dodaj u košaricu

Između redaka

15,14 

- +
Podijeli:

Između redaka

Rowan
Moj posao je stvaranje bajki. I zabavnih parkova, produkcijskih tvrtki, hotela s pet zvjezdica. Sve će to pripasti samo meni ako zabavnom parku Kraljevstvo snova udahnem nov život. Zaposlio sam Zahru i to je bila dobra ideja. A onda sam je poljubio. Situacija se otela kontroli kad sam joj poslao poruku pretvarajući se da sam netko drugi. Kad sam shvatio gdje sam pogriješio, bilo je prekasno. Sretan kraj ne događa se ljudima poput mene, jer naša je sudbina upropastiti ga.

Zahra
Kad sam nakon dvije čaše vina napisala i predala oštru kritiku najskuplje vožnje u Kraljevstvu snova, trebala sam dobiti otkaz. Umjesto toga, Rowan Kane ponudio mi je posao iz snova. U čemu je kvaka? Dobila sam najgoreg šefa na svijetu. Rowan je nepristojan i krši sva pravila, ali mojem srcu to nije bilo bitno. Sve dok nisam otkrila njegovu tajnu. Bilo je vrijeme da milijarder nauči kako novac ne može popraviti sve. Pogotovo ne nas dvoje.

“Romantična priča protkana istinskom čarolijom!” – Barnes and Noble

O autorici romana Između redaka:

Lauren Asher američka je spisateljica. Ima samodijagnosticiranu hiperaktivnu maštu i slobodno vrijeme provodi čitajući i pišući. San joj je otputovati na sva mjesta o kojima piše. Uživa u stvaranju likova koji imaju mane, jer upravo takve likove volimo i u njima se prepoznajemo. Lauren s čitateljima voli dijeliti uzbudljive i zanimljive priče koje govore o čitavom spektru ljudskih osjećaja. Njezine su omiljene aktivnosti gledanje YouTubea i pretraživanje mrežne stranice Yelp u potrazi za restoranima. Obožava cjelonoćno gledanje serije Parkovi i rekreacija. Najaktivnija je nakon jutarnje kave i ne propušta poslijepodnevni odmor.

X
  • Broj stranica: 368
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789533609300
  • Strani naslov: The Fine Print
  • Prevoditelj: Jelena Pelin
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 15 x 22.8 cm
  • Težina: 530 g
  • Nakladnik: Znanje
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.