Egzodus

Na zalihi
16,99 €
Dodaj u košaricu

Egzodus

16,18 

- +
Podijeli:

Egzodus

Egzodus – drugi nastavak serijala Ravenhood

Cecelia Horner očekivala je da će je u gradiću Triple Falls dočekati strahovita dosada, ali zapravo je u njemu proživjela najburnije razdoblje u životu. Upoznala je Seana i Dominica, privlačne i zagonetne mladiće koji su je uveli u opasan, uzbudljiv i nepredvidiv svijet…
Upravo kad se pomirila sa šokantnom spoznajom da su članovi tajne organizacije Družina gavrana, oni je iznenada napuste. Jedini koji joj može pružiti ikakva objašnjenja jest takozvani Francuz – njihov prokleto seksi vođa. Međutim, on pod svaku cijenu želi istjerati Ceceliju iz Triple Fallsa kako bi je udaljio od svojih momaka i svoje misije.
Pred Cecelijom je najveća odluka u životu. Hoće li se obračunati s Francuzom ili će zaboraviti na Triple Falls?

O autorici:

Kate Stewart je suvremena autorica poznata po svojim emotivno intenzivnim i kompleksnim romanima. Rođena i odrasla u Sjedinjenim Američkim Državama, Kate je razvila strast prema pisanju u ranim godinama, što ju je na kraju dovelo do uspješne književne karijere. Poznata je po sposobnosti da vješto isprepliće romantične elemente s dubokim emocionalnim slojevima, stvarajući priče koje ostaju s čitateljima dugo nakon što završe s čitanjem. Njezin stil pisanja odlikuje se živopisnim opisima, snažnim dijalozima i složenim karakterizacijama koje omogućuju čitateljima da se potpuno urone u svijet njezinih likova.

Posebno se istaknula svojom trilogijom “Ravenhood”, koja je osvojila srca čitatelja širom svijeta. Na hrvatskom jeziku do sada su objavljena dva romana trilogije: Jato i Egzodus. Ova trilogija donosi snažne likove, emocionalno nabijen zaplet i nezaboravnu ljubavnu priču, čime je stekla značajnu popularnost i brojne pohvale.

Uz trilogiju “Ravenhood” napisala je i nekoliko drugih uspješnih romana, uključujući “Drive”, “Heartbreak Warfare” i “The Guy on the Right”. Njezina djela često istražuju teme ljubavi, gubitka, iskupljenja i osobnog rasta, što ih čini izuzetno rezonantnima za široku publiku.

Kate Stewart nastavlja pisati i raditi na novim projektima, zadržavajući svoju posvećenost stvaranju priča koje duboko pogađaju i inspiriraju čitatelje. Sa svojom jedinstvenom sposobnošću da poveže složene emocije i dinamične zaplete, Kate je postala istaknuto ime u suvremenoj književnosti.

X
  • Broj stranica: 440
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789533493008
  • Prevoditelj: Eli Gilić
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14.8 x 20.5 cm
  • Težina: 820 g
  • Nakladnik: Fokus komunikacije
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.