RECENZIJA Anamarija Jelić, Just Read

Miranda oduvijek sanja samo jedan san. Udaja za Roberta Carlislea. Ali sada kada je odrasla, a on je uopće ne primjećuje kao ženu, želi to odmah. Želi sve ubrzati. Zbog toga nakon bala pod maskama obitelji Carlisle skupi hrabrost i ušulja se u njegove odaje. Plan joj je zavesti ga i pokazati kako je sada žena, a ne dijete i dokazati mu da može biti jako dobra supruga. Ali sudbina naravno ne pušta sve tako lako. Već je skoro gola i na svome tijelu osjeti prekrasno milovanje ruku koje joj šalju žudnju kroz vene. Ali užas joj zastane na usnama kada shvati da nije u Robertovim rukama već rukama njegova brata, vojvode od Trenta. Zadnjeg muškarca kojeg sada želi pokraj sebe.

Sebastian, vojvoda od Trenta toliko je iznenađen spoznajom kako je Miranda odrasla u pravu, zavodljivu ženu. A nakon što je osjetio njezino tijelo pod rukama ona mu se uvukla u svaku misao. Ali on je vojvoda, osoba koja mora misliti na svoje ime i obitelj. Nema vremena za razmišljanje o ženi koja mu neće biti supruga. Jer suprugu upravo traži, savršenu ženu za ženu vojvode. S Mirandom sklapa dogovor, on će njoj pomoći kako bi je njegov brat napokon vidio kakva je sada, a ona će mu pomoći u izboru savršene mladenke.

Nakon nekog vremena dolazi do problema i komplikacija. Jer tko je mogao pomisliti kako će vojvoda poželjeti običnu djevojku u svom životu, a ta obična djevojka poželjeti arogantnog, starijeg brata? Planovi ne idu onako kako su oni isplanirali.

Ovo je prva knjiga iz serijala Kako ukrotiti Carlisleove.

Ovo je nova autorica s kojom se susrećem i moram odmah na početku reći da me oduševila. Stil pisanja koji me podsjeća na stil pisanja Julie Quinn, nama svima sada već jako poznate autorice. I kako da mi se onda ova knjiga ne svidi? Savršena je. Ono što je još veći plus za ovu novu autoricu je činjenica kako nije napisala neku već viđenu temu. Da, ima tu par klišeja koji mi se svejedno sviđaju i uopće mi ne smetaju. Ali tema je ipak malo drukčija. To ćete otkriti sami.

Ono što ćete još otkriti tijekom čitanja je humor u priči. Glavni likovi razmjenjuju dijaloge prepune humora i sarkazma. A već svi znaju kako to mene odmah osvoji. I glavni likovi mi se stvarno sviđaju. On je nesiguran u sebe, a ona prava mala mustra koja mu želi dati hrabrost. Savršen spoj. Sviđaju mi se i sporedni likovi koje ćemo vjerujem upoznati i idućim knjigama serijala.

Priča se čita brzo i lako. Od početka do kraja priča jednostavno teče, nema stajanja i nepotrebnih opisa. Ono čega ima je uzbuđenja i napetosti. Stvarno obožavam ovakve priče.

Dala sam joj čistu peticu na platformi Goodreads. Sada me samo zanima kakve su ostale iz serijala. Ako su upola ovoliko dobre uživat ću u svakoj.

Od mene imate sve najiskrenije preporuke za ovu dirljivu ljubavnu priču koja će vas nasmijati, ali i izazvati suze.

 

Izvor: Just Read

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.