Sreću, molim

Aljoša Bagola

Na zalihi
22,55 €
12,00 €
Dodaj u košaricu

Sreću, molim

11,43 

- +
Podijeli:

Sreću, molim

Aljoša Bagola, slovenski kreativni direktor desetljeća te autor uspješnice Kako pregorjeti i uzeti život u svoje ruke, u svojoj novoj knjizi istražuje pitanje nedostižne, odnosno teško dostižne sreće.
Pritom utvrđuje kako naša sreća ustvari ne ovisi o tome koliko smo uspješni u oponašanju uspjeha drugih, već, prije svega, o hrabrosti i odlučnosti da se suočimo sa svojom tamnom stranom te ju na zdrav način uklopimo u svoju cjelovitost. Tako na lak način otkrivamo i ostvarujemo svoju jedinstvenost − svoju bit.

Radi se o bravuroznom djelu punom nadahnjujućih životnih priča pripovijedanih zaigranim jezikom koji vrvi jezičnim igrama i dosjetkama, ispod čije se površine nalaze opažanja o unutrašnjem svijetu svakoga od nas te o aktualnim društvenim zbivanjima.

„Život je kratak, stoga pripazimo da se na kraju ne bismo osjećali kao da smo izvukli deblji kraj. Jednog ćemo dana, u hropćućoj horizontali, prosuđivati o svojoj dosljednosti – koliko smo hrabro životu gledali u oči dok nam je u lice urezivao duboke brazde, koliko noćne more nisu mogle osiromašiti naše snove, kako nismo dopustili da nam iz ruku istrgne naše najsvjetlije ciljeve. Kada si nešto zadamo, rutinom nadilazimo svoje mogućnosti.
Kad planiramo, mirnije putujemo na svom putu. Kad sanjamo s namjerom, sve nenamjerno što nam život donese lakše prihvatimo i pobijedimo, a kad smo predani ciljevima, ne predajemo se ako.“

O autoru knjige Sreću, molim:

Aljoša Bagola već gotovo dvadeset godina osmišljava najveće marketinške projekte u Sloveniji i široj regiji. Za svoj je rad primio više od 150 nagrada i priznanja, a nekoliko je puta proglašen slovenskim kreativnim direktorom godine. Redoviti je član žirija na raznim festivalima, poznati je kolumnist i predavač.

X

INTERVJU Ranko Stojanac, N1

Epidemija modernog doba: Što nas sprječava u postizanju sreće?više

RECENZIJA Knjiški moljac

Autor striktno, jasno i svima razumljivo prenosi svoje poruke i teze te pruža praktične savjete za primjenu u svakodnevnom životu. Sadržaj knjige je strukturiran i logičan te olakšava čitatelju da se koncentrira na bitne aspekte i da ih primjenjuje u praksi.više

INTERVJU Sandra Babić, Lider

Aljoša Bagola: "Žrtva smo odnosa lišenih poštovanja, povjerenja i prepunih kažnjavanja strahom i sramom"više

INTERVJU Ana Rossa, Nacional

ALJOŠA BAGOLA: ‘Pregorjelost je teški slom i konačni otpor tijela diktatorskom egu’više

INTERVJU Ana Vela, Nova TV

Burnout je pošast novog doba koju je prebolio marketinški mag Aljoša Bagola. O svojem iskustvu napisao je hit knjigu, a sad iz njegova pera stiže svojevrsni nastavak. U njemu objašnjava kako pronaći sreću nakon što "izgorite" od posla. Detalje je otkrio Ani Veli.više

INTERVJU Magda Deždek, Sensa

AUTOR ALJOŠA BAGOLA DOLAZI NA SENSA WELLBEING DAN: 'Bol, a ne sreća, poruka je da je životu stalo do nas'više
  • Broj stranica: 352
  • Godina izdanja: 2022.
  • ISBN: 9789531432399
  • Prevoditelj: Ariana Klier
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 400 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

11,60 

16,46 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.