I to će proći

Julia Samuel

Na zalihi
19,90 €
15,00 €
Dodaj u košaricu

I to će proći

14,29 

- +
Podijeli:

I to će proći

Ako je promjena prirodna i uobičajena, zašto se tako teško nosimo s njom na svim životnim  područjima, počevši od posla i ljubavi, djece koja napuštaju dom ili umirovljenja?

Psihoterapeutkinja Julia Samuel u ovoj knjizi iznijela je primjere iz svoje prakse da bi prenijela poruke kako se nositi s procesom promjene u trenutcima životnih kriza. Poduprta novijim društvenim i psihološkim istraživanjima, ova knjiga nedvojbeno nudi niz korisnih podataka o prevladavanju teških životnih razdoblja s područja obiteljskih odnosa, ljubavi, posla, zdravlja i identiteta.

Žena koja mora odlučiti bi li ostavila supruga zbog mlađeg ljubavnika. Otac koji se mora naučiti nositi s teškom bolešću. Novopečena majka koja dvoji bi li se vratila na posao. Mladi muškarac koji se nosi s posljedicama svojeg priznanja. Mlada žena koja se nakon propala posla svojski trudi započeti iznova…

To su samo neke od snažnih, duboko intimnih priča o ljudima koji žive oko nas i trude se pronaći vlastiti način prilagodbe promjeni i tako ojačani prelaze u novo životno razdoblje. Premda osobna, svaka od tih priča nudi nam univerzalan odgovor kako se nositi s izazovima koje nam život stavlja na put.

O autorici priručnika I to će proći:

Julia Samuel je psihoterapeutkinja koja već tridesetak godina gradi uspješnu karijeru pomažući obiteljima koje su zadesile mnoge nedaće. Tako je 1994. godine osnovala organizaciju Child Bereavement UK koja pomaže obiteljima koje su ostale bez djeteta ili čije je dijete teško bolesno. Ujedno je autorica knjige Tuga koja iscjeljuje.

X

RECENZIJA Sandra Avar, Čarobni svijet knjiga

Odlična je ovo knjiga o ljubavi, obiteljskim odnosima, promjenama koje nam život donosi, zdravlju i traženju identiteta. Autorica je psihoterapeutkinja i u ovoj je knjizi iznijela primjere iz vlastite prakse, a sve u svrhu da nam prenese važne poruke o životnim krizama. Nadasve, knjiga je od velike pomoći ne samo ako je proučavate nego i ako povremeno čitate između redova. Od mene velika preporuka.više

RECENZIJA Dajana Jurakić Milovac, Knjigograd

Knjiga je pisana jednostavnim jezikom, a iako je prilično debeljuškasta brzo se čita. Pozitivna i motivirajuća, ova knjiga uči nas kako lakše prihvatiti izazove koje život stavlja pred nas te kako iz njih izvući ono najbolje. Od mene imate preporuku za ovu poučnu i vrlo zanimljivu knjigu iz koje se može puno naučiti.više
  • Broj stranica: 424
  • Godina izdanja: 2021.
  • ISBN: 9789531430609
  • Strani naslov: This Two Shall Pass
  • Prevoditelj: Silvija Čolić
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 19 x 12.7 cm
  • Težina: 385 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

11,60 

16,46 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.