Poslovna biblija opako sposobne

Na zalihi
19,90 €
Dodaj u košaricu

Poslovna biblija opako sposobne

18,95 

- +
Podijeli:

Poslovna biblija opako sposobne

Poslovna biblija opako sposobne

Lisa Carmen Wang odgojena je da bude dobra djevojka, hvaljena zbog svoje poslušnosti, pristojnosti i skromnosti – osobina koje su postale temelj njezine osobnosti, no kako je odrastala, njezin beskrajni trud da bude savršeno dobra djevojka ostavio je u njoj osjećaj praznine unatoč postignućima. Strahovi od neuspjeha i odbacivanja te brige o mišljenjima drugih ljudi spriječili su je da prihvati svoje autentično ja kako na poslu, tako i u životu.

Ali sve se promijenilo kada je Lisa shvatila da je sposobna za puno više…

Ova je knjiga njezin vodič bez ograničenja za žene koje se žele osloboditi ideje „dobre djevojke“ i preuzeti kontrolu nad svojim tijelima, sposobnostima i bankovnim računima. Ispreplićući intimne osobne priče s velikim životnim lekcijama, Lisa pokazuje kako se transformirati iz nesigurne dobre djevojke u nepopustljivu Opako Sposobnu kako biste mogli steći novac, moć i poštovanje koje zaslužujete.

Bilo da pokrećete svoju prvu tvrtku, započinjete ili mijenjate karijeru, ova je knjiga neprocjenjiv izvor koji vas uči kako osloboditi i izgraditi najmoćniju verziju sebe.

Žena ne iskorištava svu svoju moć od trenutka kad je napokon dobila dopuštenje da to učini, nego kad shvati da joj to dopuštenje nikad nije ni trebalo.

O autorici priručnika Poslovna biblija opako sposobne:

Lisa Carmen Wang Amerikanka je kineskog podrijetla. U mladosti je bila vrhunska gimnastičarka, četverostruka prvakinja SAD-a i članica Kuće slavnih. Diplomirala je na Yaleu, dobila prvi posao kao analitičarka u investicijskom fondu, potom se osamostalila kao poduzetnica, ulagačica rizičnog kapitala. Ovo je njezina prva knjiga u kojoj dobrim dijelom iznosi vlastito iskustvo kako se s vremenom od „dobre djevojke“ iz skromne useljeničke obitelji koja svima ugađa transformirala u samosvjesnu ženu sa stavom.

Tijekom godina osniva i Carstvo Opako Sposobnih (Bad Bitch Empire), platformu globalne zajednice koja bez samoopravdavanja stvara vrijednosti i bogatstva za žene, osobito da pokrenu i vode uspješne poslovne projekte.

Lisa je dobila priznanje časopisa Forbes kao jedna od 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina, uvrštena je među sto najmoćnijih žena na ljestvici časopisa Entrepreneur i proglašena Red Bullovom heroinom godine.

X
  • Broj stranica: 232
  • Godina izdanja: 2023.
  • ISBN: 9789533860282
  • Prevoditelj: Ivo Goldstein
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 15 x 23 cm
  • Težina: 345 g
  • Nakladnik: Profil
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.