Kako se osloboditi i oporaviti od toksične veze

Na zalihi
17,90 €
Dodaj u košaricu

Kako se osloboditi i oporaviti od toksične veze

17,05 

- +
Podijeli:

Kako se osloboditi i oporaviti od toksične veze

Knjiga “Kako se osloboditi i oporaviti od toksične veze” pomoći će vam da vratite kontrolu nad svojim životom. Naučit će vas kako prepoznati znakove toksičnih veza, postaviti granice, ojačati samopouzdanje, izliječiti emocionalne rane te konačno napraviti korak prema izgradnji sretnijeg i zdravijeg života kao i stvaranju zdravih odnosa u budućnosti.

Jeste li zarobljeni u ljubavnoj vezi obilježenoj stalnim svađama, nedostatkom poštovanja, emocionalnim, mentalnim, pa čak i fizičkim zlostavljanjem? Osjećate li se neprestano kritiziranima, omalovažavanima ili ignoriranima od strane članova svoje obitelji? Događa li vam se da netko od vaših prijatelja opetovano ne poštuje vaše granice i ne mari za vaše potrebe i želje? Čini li vas sve to nesretnima, depresivnima i emocionalno iscrpljenima? Ako je vaš odgovor na jedno od tih pitanja potvrdan, vrlo je vjerojatno da ste žrtva toksičnog odnosa.
U knjizi Kako se osloboditi i oporaviti od toksične veze dr. Stephanie Moulton Sarkis, dugogodišnja klinička psihologinja i ugledna stručnjakinja za liječenje poremećaja pozornosti s hiperaktivnošću (ADHD), anksioznih poremećaja kao i žrtvi emocionalnog i narcističnog zlostavljanja, pruža čitateljima korisne savjete i strategije za prepoznavanje toksičnih veza, njihovo napuštanje te emocionalni i mentalni oporavak nakon izlaska iz njih.

Bilo da je riječ o vašem ljubavnom partneru, članovima obitelji, prijateljima ili kolegama na poslu, toksični odnosi mogu imati ozbiljne i dugoročne posljedice na vaše emocionalno i mentalno zdravlje.

„Temeljit vodič za oslobađanje spona toksičnih odnosa.“ – Publishers Weekly

O autoru:

Dr. Stephanie Moulton Sarkis licencirana je klinička psihologinja i stručnjakinja za liječenje poremećaja pozornosti s hiperaktivnošću (ADHD), anksioznih poremećaja kao i žrtvi emocionalnog i narcističnog zlostavljanja. Certificirana je medijatorica za obiteljske i građanske sporove Vrhovnog suda u Floridi. Tijekom doktorskog studija Moulton Sarkis je bila dodijeljena nagrada Američkog psihološkog društva za izvanrednu disertaciju. Godine 2002. stekla je doktorat iz savjetovanja o mentalnom zdravlju na Sveučilištu Florida. Također, stekla je licenciju Američke udruge savjetnika za mentalno zdravlje kao i nacionalnu licenciju kliničke specijalistice za savjetovanje djece i adolescenata. Redovito objavljuje tekstove u publikacijama kao što su Psychology TodayForbes Huffington Post. Autorica je i nekoliko knjiga, među kojima se osobito ističe Gaslighting: Recognize Manipulative and Emotionally Abusive People – and Break Free (Gaslighting: prepoznajte manipulatore i emocionalne zlostavljače – i oslobodite ih se, 2018.) u kojoj se bavi fenomenom gaslightinga u svim njegovim oblicima. Knjiga Kako se osloboditi i oporaviti od toksične veze (Healing from Toxic Relationships, 2022.) prva je njezina knjiga prevedena na hrvatski jezik.

X
  • Broj stranica: 292
  • Godina izdanja: 2023.
  • ISBN: 9789533721477
  • Prevoditelj: Marija Perišić
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14.5 x 21.5 cm
  • Težina: 220 g
  • Nakladnik: Stilus knjiga
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA

15,21 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.