Kako grof zavodi

Anna Harrington

Na zalihi
18,50 €
Dodaj u košaricu

Kako grof zavodi

17,62 

- +
Podijeli:

Kako grof zavodi

Kako grof zavodi četvrti je nastavak iz serijala Kako ukrotiti Carlisleove.

Ross Carlisle, špijun i grof od Spaldinga, posvetio je život svojoj domovini. Kada otkrije tajne koje bi mogle ugroziti Englesku, stjeran je u kut. Morat će počiniti veleizdaju i hitno se dokopati Londona kako bi dokazao vlastitu nevinost prije nego što se Kruna okrene protiv njega. Za sigurnost Engleske spreman je odreći se svega, pa čak i svog života… sve dok ne sretne ženu čiji je čitav život nedokučiva tajna.

Prije deset godina, Grace Alden pobjegla je od svega što je znala kako bi zaštitila svojeg sina. Ali njezin se novi život u potpunosti mijenja kad pronađe Ross Carlislea na svojem pragu. Sklapaju dogovor – ona će mu pomoći dosegnuti London, a on će joj pomoći osigurati nasljedstvo koje njezinom sinu pripada. Ah, kad bi špijunaža bila tako jednostavna!

Kad stare obmane stvore nove čežnje, Ross i Grace moraju odlučiti jesu li spremni žrtvovati sve do čega im je stalo kako bi zaštitili one koje vole.

O autorici romana Kako grof zavodi:

Anna Harrington zavoljela je povijesne romanse – i sve one uglađene heroje doba regentstva – dok je živjela u Londonu, gdje je studirala književnost i dramaturgiju. Voli putovati, upravljati avionima i planinariti, a kad ne piše svoj idući roman, voli se brinuti za ruže u svom vrtu.

X

RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Ako ste ljubitelj povijesnih romansi, od mene svakako imate preporuku za ovu odličnu i jako zanimljivu priču u kojoj sam uživala u potpunosti, a vjerujem da ćete i vi. Jedva čekam vidjeti što me očekuje u nastavcima.više

RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Ono što najviše volim kod ovakvih knjiga je snažne i borbene junakinje, koja iako se povukla iz života kakvog je poznavala spremna na sve kako bi zaštitila one koje voli, ali i tu su snažni muškarci koji su voljni pomoći damama u nevolji.više

RECENZIJA Anamarija Jelić, Just Read

Nisu mi samo likovi odlični, tema priče je drukčija i posebna. Ima tu klišeja, ali sve ih volim. Ali cijeli koncept same priče je odličan. Borba glavnih likova za pravdu na drukčije načine. Od mene imate sve najiskrenije preporuke za ovu dirljivu ljubavnu priču koja priča ne samo o ljubavi već i o hrabrosti. Priča je napeta i uzbudljiva, slatka i divna i jednostavno ju obožavam. više

RECENZIJA Saša Jakšić, Ovisna o čitanju

Oduševila me, i sada mogu ponoviti da će se ovaj serijal iščitavati opet ispočetka, zasigurno i više puta!više
  • Broj stranica: 308
  • Godina izdanja: 2022.
  • ISBN: 9789531432931
  • Strani naslov: How the Earl Entices
  • Prevoditelj: Zrinka Ivanišević
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 380 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.