RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Ross grof od Spaldinga posvetio je svoj život domovini, sve bi učini za voljenu zemlju. Ali kad otkrije tajne koje bi mogle naštetiti Engleskoj, naći će se u problemu, jer ga optužuju za izdaju, a prije nego ga osude zbog nečega za što nije počinio, mora se dokopati Londona što prije. Spreman je na sve kako bi zaštitio Englesku ali i svoj život. Ranjen bježi od napasnika, svoje utočište pronalazi u malenom domu udovice Grace, koja mu je spremna pomoći da dođe do Londona bez obzira na sve.

Grace je prije deset godina napustila sve što je izgradila kako bi zaštitila svoga sina, kad bi njen šogor saznao za nju ubio i nju i njena sina, ona se desetljeće skriva od sviju, skriva svoje tajne i živi jednostavnim životom. Sve do dana kad joj se na vratima ranjen i izmoren Ross, tad će se i sama morati suočiti sa svojom prošlošću, spremna je pomoći Rossu da stigne do Londona, a on će njoj pomoći kako bi osigurala nasljedstvo svome sinu. Udovica Grace će naravno neodoljivog Rossa držati na sigurnoj udaljenosti od sebe, da se ne nađe u dodatnom problemu, jer njegova ljepota i njegovo đavolje tijelo su joj dovoljan izazov koji nastoji izbjeći. Samo je pitanje hoće li u tome uspjeti?

Zašto je Ross u bijegu? Tko mu želi smjestiti? Zašto ga nazivaju izdajnikom? Od čega udovica Grace bježi? Zašto su ona i sin u opasnosti? Kako će pomoći Rossu? Na koji način? A on njoj? Može li se ona othrvati snažnoj privlačnosti koju osjeća u Rossovoj blizini?

E TO MORATE OTKRITI SAMI ?

Ono što najviše volim kod ovakvih knjiga je snažne i borbene junakinje, koja iako se povukla iz života kakvog je poznavala spremna na sve kako bi zaštitila one koje voli, ali i tu su snažni muškarci koji su voljni pomoći damama u nevolji. I ovog puta nisam ništa manje očekivala od Anne jer cijeli serijal je digla na nešto savršeno, a tako je i s ovom knjigom koja me oduševila, moram priznati da sam uživala u ovoj knjizi koja me držala u neizvjesnosti do kraja, uzbudljiva, puna emocija, borbenog duha ali i humora u kojem sam uživala. A ovo je samo mali dio onoga što vas očekuje u ovoj knjizi koju svakako trebate pročitati. Moje tople preporuke za ovu predivnu priču koja će vas nadam se oduševiti isto kao i mene.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.