RECENZIJA Biljana Budimir, P.S.I love books

Moja ocjena: 5/5

Ross Carlisle, grof od Spaldinga, posvetio je život svojoj domovini. No kada otkrije neke strogo čuvane tajne, proglašavaju ga izdajicom. Svjestan je da mora što prije stići u London, prije nego što se Kruna okrene protiv njega. No, on je spreman riskirati čak i vlastiti život kako bi zaštitio Englesku.
Ranjeni i izmoreni Ross pojavljuje se na pragu Grace Alden, žene čiji je čitav život tajna i koja je prije deset godina napustila sve što je imala kako bi zaštitila svog sina. Ross i Grace sklapaju dogovor- Grace će mu pomoći da sigurno stigne u London, a Ross će joj zauzvrat pomoći osigurati nasljedstvo koje pripada njezinom sinu.
Kako će sve to proći i što će se dogoditi kada se među njima razviju osjećaji, saznajte čitajući.

Ovo je četvrta knjiga iz serijala “Kako ukrotiti Carlisleove.”

Uživala sam u čitanju. Odavno sam se upoznala s pisanjem autorice i znala sam da me očekuje još jedna odlična priča, no ovaj roman me doista ugodno iznenadio, i samom temom i likovima.

Prva knjiga iz serijala mi je i dalje najbolja, ali ova mi je odmah nakon nje. Osim odlične priče i likova, svidjelo mi se i to što imamo i dozu napetosti, što je definitivno doprinijelo i bržem okretanju stranica.

Kao što je slučaj s prethodnim nastavcima, i u ovom romanu imamo likove koji lako osvajaju srca.
Ross je spreman učiniti sve za svoju domovinu i za pravdu, a Grace je jedna snažna žena koja bi učinila sve za svog sina. Zadnjih deset godina se zajedno s njim skrivala i činila sve kako bi ga zaštitila, no sada je spremna napokon se izboriti za ono što mu pripada.
Volim čitati o snažnim ženama koje bi učinile sve za svoje voljene. Grace me osvojila od samog početka i doista sam joj se divila.

Ako ste ljubitelj povijesnih romansi, od mene svakako imate preporuku za ovu odličnu i jako zanimljivu priču u kojoj sam uživala u potpunosti, a vjerujem da ćete i vi. Jedva čekam vidjeti što me očekuje u nastavcima.

“Ono što je osjećala, bilo je mnogo više od sreće. Bio je to osjećaj da je prihvaćena onakva kakva jest, zajedno s ožiljcima i pogreškama iz prošlosti.”

“… posljednjih nekoliko tjedana u kojima mu je život konstantno bio u opasnosti, naučili su ga cijeniti sadašnji trenutak jer je iz iskustva znao da nema garancije da postoji sutra.”

 

Izvor: P.S.I love books

 

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.