Kako dobiti ljubav koju želite: Vodič za parove

dr. Harville Hendrix, dr. Helen LaKelly Hunt

Na zalihi
17,24 €
Dodaj u košaricu

Kako dobiti ljubav koju želite: Vodič za parove

16,42 

- +
Podijeli:

Kako dobiti ljubav koju želite: Vodič za parove

Izvorno objavljena 1988. godine, knjiga Kako dobiti ljubav koju želite pomogla je mnogim parovima da svoju vezu učvrste u skladnu zajednicu punu međusobne potpore i ljubavi. Doktor Harville Hendrix podijelio je u ovoj knjizi s vama svoje znanje o psihologiji ljubavi, znanje koje je stekao u više od 30 godina koliko je radio kao obiteljski terapeut. Sudbina mnogih veza je: privlačnost, romantična ljubav a zatim svađe i sukobi.

Doktor Harvile Hendrix u ovoj nam knjizi objašnjava prokušanu metodu ponovnog oživljavanja romantične ljubavi: to obnavlja duh zajedništva i daje poticaj za rješavanje skrivenih problema. Pokazuje nam kako možemo sukobe i kritiziranje, naučene u djetinjstvu, zamijeniti iscjeljujućim procesom uzajamnog rasta i potpore. Uči nas kako zatomljeno nezadovoljstvo možemo preobraziti u suosjećanje i razumijevanje. Ona je putokaz svima koji traže put do prisnosti i odanog prijateljstva, pružajući im najbolje savjete kako da izliječe jedno drugo i zajedno postanu cjeloviti.

O autorima:

Dr. sc. Harville Hendrix i dr. sc. Helen LaKelly Hunt vjenčali su se 1982. godine te postali životni i poslovni partneri. Zajedno su osmislili Imago terapiju odnosa i razvili koncept svjesnog partnerstva.               Uz knjigu Kako dobiti ljubav koju želite: Vodič za parove, jedan od najprodavanijih naslova s popisa New York Timesa s više od 4 milijuna prodanih primjeraka, Harville i Helen autori su još dviju ovakvih uspješnica: Kako zadržati ljubav koju ste našli: osobni vodič (napisan za samce)(Keeping the Love You Find: A Personal Guide [written for singles]) i Kako pružiti ljubav koja iscjeljuje: vodič za roditelje (Giving the Love That Heals: A Guide for Parents). Zajedno su napisali i knjigu Kako primati ljubav (Receiving Love), Kako pojednostavniti brak (Making Marriage Simple) i Međuprostor (The Space Between), tri vježbenice i tri knjige meditacija. Njihovi su radovi prevedeni na više od pedeset jezika. Harville i Helen bili su izvršni redatelji i producenti filma Kako dobiti ljubav koju želite: kućni video, prikazanog na više od tristo televizijskih stanica.

Prijevod: Željka-Stella Lučev    

X
  • Broj stranica: 410
  • Godina izdanja: 2021.
  • ISBN: 9789531430319
  • Strani naslov: Getting the Love You Want
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 370 g
  • Nakladnik: Mozaik knjiga
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

19,71 
PRETPRODAJA

17,01 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.