Ichigo Ichie

Héctor García (Kirai); Francesc Miralles

Rasprodano
13,14 €
10,50 €
Pročitaj više

Ichigo Ichie

10,00 

Nema na zalihi

Obavijesti me kada proizvod postane dostupan

Podijeli:

Ichigo Ichie

Nakon što su knjigom IKIGAI – japanska tajna za dug i sretan život, jedinstvenim naslovom prevedenim na 42 jezika, naznačili tendenciju u cijelom svijetu, autori ove knjige otkrivaju nam novi koncept drevnog porijekla, koji će promijeniti živote milijuna čitatelja. ICHIGO-ICHIE – japansko umijeće življenja u trenutku nadahnjujuća je knjiga koja nas uči:

 •  kako se osloboditi prošlosti i budućnosti da bismo svaki trenutak učinili jedinstvenim
 • kako u život uvrstiti zen koji je Steve Jobs naučio od japanskog učitelja i koji je bio ključan za njegov uspjeh
 • kako stvarati nezaboravne susrete u poslovnom i privatnom okruženju
 • kako pooljšati odnose pomoću novog načina postizanja usredotočene svjesnosti (mindfulness)
 • kako otvoriti prolaz kreativnom toku kada nam je potreban.

Svatko od nas posjeduje ključ koji otvara vrata pažnji, skladu s drugima i ljubavi prema životu. Taj je ključ ichigo-ichie.

O autorima knjige Ichigo Ichie:

O autorima:

Héctor García (Kirai) je rođen u Valenciji, a od 2004. živi u Tokiju. Njegova internetska stranica kirainet.com, s više od milijun pregleda mjesečno, svjetska je referentna stranica o popularnoj japanskoj kulturi. Autor je knjige Geek u Japanu, koju je prodao u više od 100.000 primjeraka.

Francesc Miralles je u Barceloni. Novinar je koji se bavi temama s područja psihologije i duhovnosti. Redovito objavljuje u tjednom dodatku El País Semanal te u časopisima za osobni razvoj. U Hrvatskoj je preveden i njegov popularni roman Ljubav malim slovima. Trenutačno radi na razvoju metode koja kombinira logoterapiju s kulturom ikigaija. Za potrebe svojega proučavanja obojica su bila na terenu u Ogimiju (Okinawa), selu stogodišnjaka, gdje su intervjuirali sto staraca koji su im otkrili svoje tajne za dug i sretan život.

Ikigai i Ikigai u praksi potražite ovdje.

X

RECENZIJA Tihana Malenica Bilandžija, Budi dobro

Koncept ichigo–ichie nas potiče da se „skinemo“ s autopilota i izgradimo novu naviku pronalaženja ljepote i svrhovitosti u svakodnevnim rutinama jednako kao i u posebnim, neočekivanim i tzv. „jednom u životu“ događajima i situacijama, a autori ove knjige nam nude alate kako da u tome i uspijemo.više

RECENZIJA Biljana Gabrić, Write Owl

“Ichigo-ichie” na divan nam način pripovijeda o sadašnjosti kojoj pripadamo i koja, u konačnici, jedina pripada nama. Prošlost je rijeka koja je davno protekla i na neka daleka obzorja odnijela ono što nas je mučilo i žalostilo, dok je budućnost val koji još nije stigao do naših obala. Sadašnji je trenutak rijeka, ocean u koji trebamo zaroniti cijelim svojim bićem, uvijek znajući da ista ta silna voda već sljedeći trenutak više neće biti ona od prije.više

RECENZIJA Dajana Jurakić Milovac, Knjigograd

Nudi jako puno praktičnih primjera i savjeta kako zaista naučiti živjeti u sadašnjosti, kako se prepustiti svakom trenutku, kako se pomiriti s nesavršenostima i uživati u onom što imamo sada, kako naučiti gledati i slušati drugačije, kako se pomiriti sa samim sobom i uživati u samoći i vlastitom društvu. Ovo je jedna umirujuća, ali motivirajuća knjiga koja je na mene djelovala opuštajuće. Potiče na pozitivno razmišljanje i nudi puno toga za naučiti i promijeniti u vlastitom svakodnevnom životu.više
 • Broj stranica: 142
 • Godina izdanja: 2020
 • ISBN: 9789531427074
 • Prevoditelj: Ana Matijević
 • Uvez: tvrdi
 • Dimenzije: 12.7 x 17.6 cm
 • Težina: 300 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

11,60 

16,46 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.