48 zakona moći

Na zalihi
32,90 €
Dodaj u košaricu

48 zakona moći

31,33 

- +
Podijeli:

48 zakona moći

48 zakona moći nije samo knjiga, to je moćan alat za razumijevanje dinamike moći koja oblikuje ljudske odnose, poslovne strategije i političke poteze. Greene sažima tri tisuće godina mudrosti o moći, izvlačeći lekcije iz života i djela nekih od najvećih stratega, državnika i mislilaca povijesti, uključujući Machiavellija, Sun Tzua, von Clausewitza, Elizabetu I., Bismarcka i Kissingera.

Svaki od 48 zakona artikuliran je s jasnoćom i direktnošću, pružajući čitateljima ne samo teorijsko razumijevanje moći, već i praktične strategije za njezino stjecanje, korištenje i obranu od nje. Greeneove lekcije su bezvremenske, relevantne danas kao i kada su prvi put formulirane, nudeći duboke uvide u ljudsku prirodu i društvene interakcije.

Kroz bogate povijesne primjere i anegdote, Greene ne samo da otkriva tajne uspjeha slavnih ličnosti iz prošlosti i sadašnjosti, već također pokazuje kako su neki postali žrtvama moći

Knjiga je nezaobilazna za sve one koji žele ostvariti prednost u međuljudskim odnosima, shvatiti kako pravila moći funkcioniraju u svakodnevnom okruženju, ali i za one koji se jednostavno žele obraniti od tuđih pokušaja ovladavanja njihovim životom.

Recenzije knjige 48 zakona moći:

 • „Ako težite moći i utjecaju, ovo je jedina knjiga koju trebate.“ – The Times
 • „Machiavelli i Sun Tzu dobili su nasljednika.“ – New York Times
 • „Čudesna… prosvjetljujuća… očaravajuća… knjiga za one koji žele biti na vrhu.“ – People Magazine

O autoru:

Robert Greene (Los Angeles, 1959.) jedan je od najpopularnijih američkih pisaca i predavača. Završio je klasične studije na uglednom Sveučilištu Berkeley u Kaliforniji. Živio je u New Yorku, Londonu, Parizu i Barceloni. Govori nekoliko stranih jezika i jedno je vrijeme, prije nego što je počeo pisati, radio kao prevoditelj. Njegova prva knjiga, 48 zakona moći (The 48 Laws of Power), odmah po objavljivanju 1998. godine postala je svjetski bestseler i otada već gotovo dvadeset i pet godina ne silazi s top-lista najprodavanijih knjiga u svijetu, što je čini izdavačkim fenomenom globalnih razmjera. Do danas je prevedena na više od četrdeset svjetskih jezika i prodana je u nekoliko milijuna primjeraka. Osim knjige 48 zakona moći, Greene je autor još nekoliko svjetskih uspješnica, među kojima su The Art of Seduction (Umijeće zavođenja, 2003.), Mastery (Vještina, 2012.) i The Laws of Human Nature (Zakoni ljudske prirode, 2018.). Robert Greene živi i radi u Los Angelesu.

X
 • Broj stranica: 508
 • Godina izdanja: 2022.
 • ISBN: 9789533720968
 • Prevoditelj: Davor Lerinc
 • Uvez: tvrdi
 • Dimenzije: 16 x 23 cm
 • Težina: 700 g
 • Nakladnik: Stilus knjiga
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

19,71 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.