Grof za poželjeti

Elizabeth Boyle

Na zalihi
18,57 €
12,00 €
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Grof za poželjeti

11,43 

- +
Podijeli:

Grof za poželjeti

Grof za poželjeti treći je nastavak šarmantne i duhovite serije povijesnih ljubavnih romana suvremen američke kraljice žanra.

Harriet Hathaway oduvijek je željela samo jednoga muškarca, grofa od Roxleyja. Nakon strastvene epizode na jednoj kućnoj zabavi Harriet je uvjerena da će Roxley pravilno postupiti i da će je zaprositi. Međutim, po povratku u London ona otkriva da se nestašni grof sprema zaprositi drugu.

Međutim, Harriet ne želi prihvatiti da su njezine nade u „živjeli su sretno do kraja života“ zauvijek propale, jer u grofovim očima, dok je gleda na drugoj strani plesnoga podija, još uvijek vidi onaj isti sjaj i želju, a kad su sami … postoji samo jedna želja koju ni jedno od njih ne može zanijekati.

Grof od Roxleyja u gadnom je škripcu, a da Harriet bude sigurna, mora je držati podalje od sebe. Ne želi je uplesti u opasnu zagonetku koja može uništiti njegovu obitelj i njegovu budućnost. Međutim, pokazalo se da nije moguće zadržati Harriet Hathaway dalje od nevolja, baš kao što nije moguće tu odlučnu ljepoticu spriječiti da mu ukrade srce.

Knjigu je s engleskog jezika prevela Vida Milek.

O autorici romana Grof za poželjeti:

Elizabeth Boyle oduvijek je voljela ljubavne priče, a sada ih svaki dan proživljava pišući pustolovne i strastvene romane koje ljudi iz cijeloga svijeta opisuju kao „one koji se ne puštaju iz ruku“. Od prvog objavljenog romana 1996. godine njezina su djela postala uspješnice časopisa New York Times i USA Today te su osvojila nagrade RWA Rita Awards i Romanitic Times prema izboru kritičara. Živi u Seattleu s mužem i dvojicom sinova ili „uvježbanim glavnim likovima“, kako voli reći. Čitatelji je mogu posjetiti na njezinim stranicama: www.elizabethboyle.com i www.avonromance.com.

X

RECENZIJA Ana Kalanj, Učiteljica čita

Harriet mi je od početka ovog serijala jedan od najdražih likova i zaista sam uživala u konačnom ostvarenju njezinih snova. Sviđa mi se njezina borbenost, tvrdoglavost, činjenica da ne prihvaća poraz tek tako i spremna je učiniti sve što je u njenoj moći (pa čak i malo više) kako bi ostvarila ono što je zacrtala i spasila ljude do kojih joj je stalo.više

RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Apsolutno šarmantna priča, radnja nudi poprilično opasnosti, duhovit dijalog često čini priču komičnom i uvijek zabavnom. Ovo je sjajna knjiga. Volim povijesnu romansu i ova se knjiga nije razlikovala od ljubavi prema toj vrsti romana.više

RECENZIJA Anamarija Jelić, Just Read

Ima tu dovoljno zapleta kako bi nam sama ljubavna priča bila što više neizvjesnija, ali i zanimljivija. Ima tu i kriminala, klopki, ubojstava i tajni koje se tek trebaju otkriti. Sviđa mi se što je autorica dala sve od sebe kako bi stvorila priču koja drži pažnju od početka do kraja. Sada samo čekam iduću iz serijala jer je jedan od meni boljih i dražih serijala koje sam čitala.više
  • Broj stranica: 336
  • Godina izdanja: 2021.
  • ISBN: 9789531430005
  • Strani naslov: If Wishes Were Earls
  • Prevoditelj: Vida Milek
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 360 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti


12,00 

15,75 

15,14 

17,63 

18,00 

18,00 

20,50 

21,50 

18,00 

17,00 

18,00 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.