RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Uzbudljiv ljubavni roman koji nas vodi u intrigantnu priču punu spletki i zavjera, samo se čini da bi ljubav mogla ipak sve pobijediti.. Hoće li?
Harriet Hathaway oduvijek je željela jednog muškarca, grofa od Roxleyja. Nakon strastvenih poljubaca na jednom balu Harriet je uvjerena da će grof pravilno postupiti i da će je zaprositi. Sada, više od godinu dana kasnije, još uvijek se želi udati za njega. Želi mu pokazati da je ono što imaju moćnije od svega što bi mogao imati s bilo kojom drugom ženom. Neće biti jednostavno kako si je ona zamislila…
Roxley je kockar, a sad bi svi njegovi dugovi mogli doći na naplatu. Pojavio se muškarac koji je otkupio sav njegov dug i zahtijeva da oženi njegovu kćer. Osjećajući se kao da su mu ruke vezane, zna da nema izbora, iako je njegovo srce oduvijek pripadalo jednoj ženi, ženi koja se usudila poljubiti ga i promijeniti sve. Njegovoj voljenoj Harriet. A tad se otkriva opasna zavjera koja bi mogla našteti i njegovoj ljubavi, samo zajedno bi mogli sve pobijediti… Mogu li?
Tko je otkupio dug grofa od Roxleyja? Zašto? Kakva opasnost ih čeka? Tko toliko mrzi grofa da bi mogao nauditi onima koje on voli?
TO MORATE OTKRITI SAMI…..
Ovo je bila apsolutno šarmantna priča, radnja nudi poprilično opasnosti, duhovit dijalog često čini priču komičnom i uvijek zabavnom. Ovo je sjajna knjiga. Volim povijesnu romansu i ova se knjiga nije razlikovala od ljubavi prema toj vrsti romana. To nije samo bila romansa, već je i djelomično bila misterij, autorica je jako lijepo upakirala sve probleme koji su se našli na putu ovom paru. Jako mi se svidjela ova knjiga, baš sam zavoljela glavne junake, ali još više su mi se svidjele otkačene tetke mladoga grofa, one su prave mustre. Obožavam ovakvu vrstu štiva koja me obuzme toliko da zaboravim na sve oko sebe. Moje tople preporuke za ovu krasoticu koju svakako morate pročitati, a ovo je samo mali dio onoga što vas očekuje.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.