Čudesan svijet oko nas

Edi Šupljika / Željka Mezić

Na zalihi
13,26 €
6,00 €
Dodaj u košaricu

Čudesan svijet oko nas

5,71 

- +
Podijeli:

Čudesan svijet oko nas

Znatiželjne i maštovite djevojčice i dječake ova će slikovnica povesti na najnevjerojatnija mjesta na svijetu. Otkrit će im zadivljujuća prirodna čuda i pojave, zapanjujuće građevine i mjesta koja oduzimaju dah. Prekrasne ilustracije dočarat će im udaljene, ali i neke ne tako daleke krajeve.

Samostalno ili uz pomoć odraslih, djeca će o svijetu oko nas učiti uz zabavne pjesmice u rimi koje je napisao Edi Šupljika, a ilustracijama popratila omiljena dječja ilustratorica Željka Mezić.

O autorima slikovnice Čudesan svijet oko nas:

Željka Mezić, dizajnerica tekstila i odjeće uspješno se bavi ilustracijom već dvadeset godina. Redovna je suradnica časopisa za djecu, a o tome koliko su omiljene njene ilustracije, najbolje svjedoče višestruka izdanja njenih slikovnica. Članica je zajednice samostalnih umjetnika. Živi i radi u Zagrebu.

Edi Šupljika rođen je u Zagrebu 1974. godine. Ovo mu je druga suradnja s ilustratoricom Željkom Mezić. Njihova prva slikovnica Slovoceda omiljeno je štivo malih čitača. Dobitnik je nagrade za haiku poeziju te redovito objavljuje u dječjem časopisu Prvi izbor.

X

RECENZIJA Lea Klarić, Mame Kvarnera

Riječi i izrazi korišteni u stihovima pojednostavljeni su i pisani tako da ih mogu razumjeti i najmlađi. Vesele, intenzivne boje u ilustracijama naprosto zovu na listanje i divljenje čudesnom svijetu oko nas.više

RECENZIJA Lea Klarić, Mame Kvarnera

Vesele, intenzivne boje u ilustracijama naprosto zovu na listanje i divljenje čudesnom svijetu oko nas.više
  • Broj stranica: 32
  • Godina izdanja: 2022.
  • ISBN: 9789531431972
  • Ilustrator: Željka Mezić
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 24 x 24 cm
  • Težina: 400 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti


13,52 

15,99 

12,72 

12,72 

11,88 

11,88 

8,28 

11,50 

8,28 

17,91 

15,75 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.