Čudnovata dama Trema

Na zalihi
12,90 €
Dodaj u košaricu

Čudnovata dama Trema

12,29 

- +
Podijeli:

Čudnovata dama Trema

Čudnovata dama Trema priča je u stihovima koja djecu uči načinima suzbijanja treme i prihvaćanju vlastitih strahova.

Posve neočekivano, nasred pozornice obasjane reflektorima, djevojčica Lika upozna nestašnu i nepredvidljivu Tremu. Likine ruke zadrhte, a koljena zaklecaju. Svjetla reflektora postaju zasljepljujuća, a publika se pretvara u jeziva čudovišta. Lika ne zna što joj je činiti! Da odustane, da se sprijatelji ili da se posvađa s Tremom? Na sto je muka! No, na um joj padne ideja, koja bi čak mogla i upaliti…

Čudnovata dama Trema slikovnica je za sve nas preplašene, prestrašene, nervozne, zbunjene, trtaroše i tremaroše.  Duboko udahni i pročitaj Likinu priču. Možda je rješenje bliže nego što misliš.

O autoricama:

Lucija Stanojević rođena je u proljeće u Šibeniku, kraj mora. Otada je postala učiteljica violine, a usto i redovito nastupa. Od 2022. studira dramsku pedagogiju na Učiteljskoj akademiji u Zagrebu. Voditeljica je i organizatorica brojnih radionica za djecu i mlade te surađuje s brojnim umjetničkim organizacijama, udrugama  i odgojno-obrazovnim ustanovama. Unatoč svojim ozbiljnim, odraslim aktivnostima, njezin je um dječje zaigran i pun šarenih ideja.

Katarina Matković

Katarina Matković također je rođena u Šibeniku. Magistrirala je na Studiju dizajna na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Nakon toga radi kao grafički dizajner i ilustrator u agencijama, a 2018. godine otvara obrt za dizajn i ilustraciju Khei. 2021. pokreće brand za izradu dječjih tapeta, dekoracija i ilustriranih priča Chichu Michu. Dosad je ilustrirala brojne slikovnice, a svijet koji je okružuje samo čeka da ga Katarina oboji.

X
  • Broj stranica: 32
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789531436724
  • Ilustrator: Katarina Matković
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 27 x 27 cm
  • Težina: 350 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

19,71 
PRETPRODAJA

17,91 
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

18,00 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.