SUPERHRANA ZA SVAKI DAN

KELLY PFEIFFER

99,00 kn

Na zalihi Dodaj u košaricu

Podijeli:

SUPERHRANA ZA SVAKI DAN

Većina ljudi može nabrojiti nekoliko supernamirnica za koje znaju da bi ih trebali jesti, no ne
znaju svi kako da tu hranu iskoriste i uključe u svakodnevnu prehranu.
Knjiga Superhrana za svaki dan to čini lakšim. Samo deset hranjivih namirnica koje  poznajete i volite – kvinoja, slanutak, kelj, batat, borovnice, jaja, med, kokosovo ulje, grčki jogurt i orasi – dio su ukusnih svakodnevnih obroka.
Kako svaki recept uključuje barem dvije (a često i četiri ili pet) od ovih deset supernamirnica,
svojoj ćete obitelji – više ili manje izbirljivoj – s lakoćom ponuditi ukusne obroke za doručak,
ručak i večeru. Ovo su samo neki od ukusnih recepata koje ćete naći u ovoj knjizi:

palačinke s bananom i orasima; kajgana s keljom; jutarnji tacosi s kvinojom; sendvič u pecivu sa slanutkom i pestom; mesna štruca s humusom;  tjestenina sa sirom i batatom; zeleni smoothie; brownieji s kvinojom; kolačići od sira s borovnicama

Ova vam kuharica pokazuje da (bez mnogo muke) možete ponuditi hranjive namirnice – “superhranu” – u svakom obroku. I to ne neku čudnu, nepoznatu hranu, nego svakodnevnu
superhranu koju već poznajete i volite, poput jaja i orašastih plodova. Bilo da stavljate zamrznute divlje borovnice u jutarnji smoothie, slanutak u kekse s komadićima čokolade ili grčki jogurt na riblji taco, svako jelo u sebi može sadržavati snažan nutritivni poticaj i istovremeno imati izvrstan okus. Uključivanje zdravih namirnica u obroke ne mora biti teško ili im osiromašiti okus. Držite se ove knjige i vidjet ćete koliko to lako može biti!

Malo o autorici:

Kelly Pfeier, autorica popularnog bloga Nosh and Nourish (noshandnourish.com), uživa svakodnevno pripremajući zdravu hranu svojoj obitelji. Nakon što je izgubila 23 kg prelaskom na prehranu cjelovitim namirnicama, pokrenula je blog kako bi zdravu prehranu učinila dostupnijom zaposlenim roditeljima. Kellyna je djelatnost predstavljena u casopisima Hugton Post, Fox News Magazine, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Elle, Country Living, Parade i mnogim drugima.

  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531418454
  • Uvez: meki
  • Širina: 192
  • Visina: 235
  • Strane: 176