Održivi intervalni post

Samo Andrenšek

Na zalihi
15,91 €
Dodaj u košaricu

Održivi intervalni post

15,15 

- +
Podijeli:

Održivi intervalni post

Priručnik Održivi intervalni post otkriti će vam kako usvojiti jednostavnu naviku koja će vam zauvijek promijeniti život nabolje.

Postanite najbolja verzija sebe – živite dulje, zdravije i kvalitetnije!

Ova je knjiga napisana kako biste pronašli najzdraviji i najodrživiji put kroz džunglu savjeta za kontrolu tjelesne težine.

Na jednostavan i svima razumljiv način ujedinjuje najnovije spoznaje o nutricionizmu i dugovječnosti uzimajući u obzir funkcionalnost ljudskog tijela koja je hormonski, emocionalno i epigenetski uvjetovana. Razumijevanje zdravog i kvalitetnog života tumači trima općim filozofskim načelima: Partenonskim načelom, načelom dinamičke ravnoteže (većina ljudi ravnotežu shvaća kao statičku kvalitetu) i Paretovim načelom, a ujedno vam uvelike proširuje pogled na hranjive tvari koje mnoge druge dijete previđaju. Osnaženi spoznajama iz ove knjige, shvatit ćete kako možete neznatnim ulaganjem postići pozitivan i trajno uravnotežen učinak na svoje zdravlje.

ODRŽIVI INTERVALNI POST je, za razliku od raznih kratkotrajnih dijeta, usklađen i cjeloviti pristup prehrani koji će postati vaš način života. Tako ćete ukrotiti tjelesnu masu i održavati je cijeli život.

   • Usvojite samo jednu jednostavnu naviku koja će vam zauvijek promijeniti život nabolje.
   • Slijedite desetodnevni vodič kako biste prirodno oblikovali svoje tijelo i poboljšali svoje zdravlje.
   • Nahranite svoje tijelo i dušu zdravim namirnicama – postanite snažniji i osjećajte se odlično

O autoru priručnika Održivi intervalni post:

Dr. Samo Andrenšek diplomirao je kemiju. Poslijediplomski studij posvetio je biokemijskim istraživanjima, ispitivanjima aktivnih sastojaka ljekovitog bilja, antioksidansa, dodataka prehrani i aktivnih farmaceutskih tvari. Većinu poslijediplomskog istraživačkog rada proveo je na Odsjeku za prehrambenu kemiju Kemijskog instituta u Ljubljani, u Viikki Biocentru u Helsinkiju, na Fakultetu kemije i kemijske tehnologije Sveučilišta u Ljubljani te na razvoju farmaceutske industrije.  Godine 2013., zajedno sa skupinom inovatora s Kemijskog instituta primio je najviše slovensko priznanje na području inovacija, Puhovo priznanje, za otkriće i komercijalizaciju vodotopivog oblika koenzima Q10 koji se i danas koristi kao dodatak prehrani. Dr. Samo Andrenšek također je autor i suautor više znanstvenih i popularno-znanstvenih priloga u raznovrsnoj znanstvenoj i stručnoj literaturi, te autor i suautor patenata i patentnih prijava.

Uz profesionalnu djelatnost na području kemije, proučavao je post, psihologiju s naglaskom na neurolingvističkom programiranju, gdje je kao praktičar dobio međunarodni certifikat, Gestalt psihoterapiju, ponajprije psihologiju partnerskih odnosa, spola i roda te seksualnost u psihoterapiji. Posljednjih se godina usmjerio i prema meditaciji, autogenom treningu, sportu, nutricionizmu te najnovijim istraživanjima i spoznajama povezanima s dugovječnošću, kao i zdravstvenim problemima modernoga doba starećeg stanovništva povezanih s hranom, poremećajima prehrane i stresom. Znanje i iskustva iz svih tih područja sažeti su u ovoj knjizi, a cilj je samo jedan – da ukrotite svoju (podivljalu) tjelesnu masu te živite dugo i zdravo, uz nadu da će vam održivi intervalni post postati i vaš način života.

X
 • Broj stranica: 266
 • Godina izdanja: 2021.
 • ISBN: 9789531430371
 • Strani naslov: Trajnosni post
 • Prevoditelj: Jagna Pogačnik, Daria Bogović, Mirta Jurilj, Marija Slavić
 • Uvez: meki
 • Dimenzije: 16 x 24 cm
 • Težina: 400 g
 • Nakladnik: Mozaik knjiga
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

17,92 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.