Wellness almanah

Na zalihi
29,90 €
Dodaj u košaricu

Wellness almanah

28,48 

- +
Podijeli:

Wellness almanah

Razdijeljen po godišnjim dobima i mjesecima, ovaj će vam almanah pružiti podrobniji uvid u pozitivne afirmacije, spiritualne rituale, meditaciju, refleksiju, povezanost s prirodom i dublje razumijevanje svjesnosti.

Wellness almanah spiritualni je vodič kroz stvaranje zdravih mindful navika kojeg su osmislili intrigantni umovi kolektiva The Leaping Hare, a kojeg je potom svojim maštovitim kistom oslikala priznata Instagram ilustratorica @madebyralu. Njih zanimaju teme poput odnosa um-duša- tijelo-self-helpa, prirode, ezoterije i kreativnosti. Njihovi autori, mahom veliki stručnjaci vođeni srcem i intuicijom, slave duh zajedništva i istražuju ekološke principe na pozitivan način, pritom na čitatelje ostavljajući jednako tako pozitivan učinak.

„Nevjerojatan, prekrasan i informativan priručnik za sve one koje interesiraju briga o sebi, meditacija i transformativna moć samopromjene.“ – Midwest Book Review

O autoricama priručnika Wellness almanah:

Leaping Hare Press izdavačka je kuća čiji su glavni fokus prekrasni i inspirativni naslovi koji nadahnjuju čitatelje na to da pokušaju provesti etičke i spiritualne vrijednosti u djelo i oprimjeriti ih kroz svoje praktične i značajne životne odluke. Uključujući teme poput odnosa um-duša-tijelo, self-helpa, prirode, ezoterije i kreativnosti, njihovi naslovi nude kreativne i jednostavne korake koji čitateljima pomažu povezati se sa samima sobom i svojom okolinom te svijetom prirode. Naslovi koji se bave osviještenim načinom života, i čiji su autori veliki stručnjaci vođeni srcem i intuicijom, slave duh zajedništva i istražuju ekološke principe na pozitivan način, pritom na čitatelje ostavljajući jednako tako pozitivan učinak.

Raluca Spatacean rumunjska je ilustratorica koja inspiraciju crpi iz uravnotežujućih elemenata wellbeinga i prirodnog svijeta. Godine 2013. odlučila je slijediti put svoje intuicije i glas kreativnih instinkta te se odvažila proputovati svijet – prilikom čega je živjela u Italiji, Španjolskoj, Rumunjskoj, Irskoj i Engleskoj – kako bi iskusila kako izgleda život ispunjen slobodom i radošću. Tijekom globalne pandemije 2020. godine odložila je papir i olovku te otkrila čari digitalne ilustracije, a potom je svoja djela počela dijeliti sa svijetom putem svog Instagram profila. Uskoro je ondje pronašla i zajednicu pratitelja, oduševljenih njenim umirujućim i pozitivnim ilustracijama i tekstovima.

X
  • Broj stranica: 352
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789531435475
  • Strani naslov: Wellness Almanac
  • Prevoditelj: Ana Vukasović
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 15.3 x 23.5 cm
  • Težina: 1095 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

22,41 
PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.