Tri želje

Liane Moriarty

Na zalihi
129,90 kn
Dodaj u košaricu
Podijeli:

Tri želje

Liane Moriarty

Roman Tri želje autorice hita Male laži iznova na vrstan način portretira ono najiskrenije i najživotnije u ženskoj prirodi.

Lyn, Cat i Gemma Kettle, prelijepe trojke koje su upravo navršile trideset tri godine, privlače pozornost kamo god se zaputile. Kada god su na okupu, prati ih smijeh, drama i kaotične situacije. Premda naizgled veoma nalik, pojedinačno svaka je od sestara Kettle žena za sebe s vlastitom putanjom uspona i padova. I svaka je od njih puno više od onoga kakvom se isprva čini.

Lynin život izgleda kao jedan veliki, vješto organiziran popis dnevnih zadataka, pri čemu ona precizno žonglira posao, brak i majčinstvo. No je li ona i odista toliko stroga i organizirana? Cat je upravo saznala vijest koja izokreće njezin naizgled savršen brak i život naglavce, dok se paralelno s time bori s neuspjelim pokušajima da postane majkom. Gemma pokušava pomiriti svoj slobodan duh i besciljan život s traumama iz prošlosti i pokušajima da napokon u ljubavnom odnosu izdrži više od šest mjeseci.

Predstavljajući tri sestre Kettle kroz njihovu trideset četvrtu godinu života te njihov neumoran i snažan duh koji ne posustaje pred mnoštvom prepreka na koje nailaze, ovaj britki i dosjetljiv roman autorice uspješnice Male laži prodire duboko u žensku prirodu, postavlja mnoštvo suvremenih pitanja te ističe kako razlike, tako i sličnosti koje žene međusobno povezuju.

„Tri urnebesne junakinje čine roman tri puta zabavnijim.“ – Dallas Morning News

„Iznimno zabavan prikaz veoma neobične obitelji. Žudjet ćete za time da se sprijateljite s ovim prekrasnim likovima.“ – Woman’s Day

Tri želje lako je i zabavno štivo u kojem će uživati svi oni koji su se mučili s time kako formirati svoj identitet unutar jedne obitelji.“ – Australian Women’s Weekly

„Doista sam uživao u Tri želje autorice Liane Moriarty… Roman se čini dosita svježim, pristupačnim i zabavnim. No ujedno je vrlo inteligentan i oštro iskren po pitanju obiteljske dinamike.“ – Marian Keyes, autorica knjige Under the Duvet

O autorici romana Tri želje:

Liane Moriarty australska je spisateljica rođena 1966. godine u Sydneyju. Kao studentica diplomskog studija na Sveučilištu Macquarie u Sydneyju napisala je svoj prvi roman, Tri želje, sada po prvi puta objavljenog i na hrvatskom jeziku, koji je postao svjetski hit.

Otada je napisala još osam romana: Posljednja obljetnica, Sve što je Alice zaboravila, The Hypnotist’s Love Story, Suprugova tajna, Male laži, po kojemu je snimljena svjetski priznata istoimena televizijska serija u produkciji kuće HBO, Malo je nedostajalo, Devet potpunih stranaca, čija će ekranizacija također ugledati svjetlo dana krajem 2021. godine, te Apples Never Fall, koji je u pripremi za jesen 2021. godine.

Danas živi u Sydneyju sa suprugom, kćeri i sinom.

X

RECENZIJA Lea Klarić, Mame Kvarnera

Stil pisanja je jednostavan, razgovoran i neopterećen zbog čega se knjiga jako brzo čita. Iako je u romanu tek nekoliko iznenađenja, Moriarty me uvukla u radnju i okrećući stranice iščekivala sam što će se dogoditi u životima Lyn, Gemme i Cat kao da pratim zanimljivu seriju i čekam kada će doći nova epizoda.više
  • Broj stranica: 378
  • Godina izdanja: 2021.
  • ISBN: 9789531430531
  • Strani naslov: Three Wishes
  • Prevoditelj: Ira Martinović
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 410 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti