Otvorena radna mjesta

Mozaik knjiga, obiteljski je nakladnik s raznovrsnom knjižnom ponudom: od velikih svjetskih bestselera, trilera i ljubavnih uspješnica, knjiga o duhovnosti i nezaboravnih hit naslova za najmlađe, do naših nezaobilaznih kuharica.

Za proširenje našeg tima tražimo nove suradnike na poziciji:

Telefonski savjetnik (m/ž) – Zagreb (3 izvršitelja/ice)

Prodajni savjetnik/savjetnica u telefonskoj prodaji (Zagreb) – 2 izvršitelja

Opis posla:

  • upoznavanje kupaca s novitetima i aktualnim pogodnostima pri kupnji
  • komunikacija s članovima knjižnog kluba
  • prodaja knjižnog asortimana putem telefona

Vaš profil:

  • srednja stručna sprema
  • odlične komunikacijske i prodajne vještine
  • strpljenje u radu s ljudima
  • marljivost i upornost
  • osnovno poznavanje rada na računalu

Između administrativnog posla i rada s ljudima, uvijek biste radije odabrali rad s ljudima i posao u prodaji. Imali ste priliku iskušati osoban pristup u prodaji i smatrate da biste uz dobro osmišljene prodajne akcije, atraktivne knjige koje će kupci s užitkom čitati, znali prepoznati potrebe kupaca i s lakoćom im preporučiti zanimljivu knjigu. Usmjereni ste prema cilju, marljivi i uporni? I sami ponekad uživate u čitanju, a ovaj posao bio bi spoj ugodnog i korisnog. Ako ste prepoznali svoje kvalitete, pošaljite nam motivacijsko pismo i životopis.

Nudimo:

Nakon probnog rada, zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme, fiksnu plaću + bonuse na temelju realizirane prodaje, isplatu nagrade za radne rezultate, naknadu prijevoza, te usavršavanje prodajnih i komunikacijskih vještina. Radno vrijeme je u popodnevnim ili jutarnjim satima. Lokacija rada: u ugodnom ambijentu, u blizini Arena centra (naselje Blato).

Ukoliko ste zainteresirani za navedenu poziciju, pošaljite nam svoj životopis i motivacijsko pismo na kadrovska.sluzba@mozaik-knjiga.hr

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.