Što je kakica?

Na zalihi
9,20 €
Dodaj u košaricu

Što je kakica?

8,76 

- +
Podijeli:

Što je kakica?

Što je kakica?

Otkrijte u ovoj simpatičnoj slikovnici s prozorčićima.

Poneki podatci i ilustracije nasmijat će vas, neki iznenaditi, a sigurno ćete na mnogo što od sada gledati drugačije.

Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što ju čini izuzetno izdržljivom za sve radoznale prstiće koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima.

Zabavite se sa svojim mališanima i pomozite im u otkrivanju odgovora na prva pitanja o kakici, koja se javljaju u njihovim domišljatim glavicama!

Kakaju li svi?
I kamo sve to odlazi?
Čemu kakica služi?
I kakva sve govanca postoje?

O autorici:

Katie Daynes piše knjige za djecu gotovo polovicu svojega života. Studirala je jezike na Sveučilištu Cambridge, a ubrzo nakon toga otkrila je da ne voli samo francuski i talijanski jezik već jezik općenito. Specijalizirala se za edukativne knjige i slikovnice, a voli istraživati svijet s dječjega gledišta. Rado se hvata u koštac s novim temama i čini ih zanimljivijima mladim čitateljima. Do sada je pisala o svemu, od kamiona i WC školjki do svemira i Churchilla, a hrvatskim malim i velikim čitateljima poznata je po sjajnoj edukativnoj seriji kartonskih slikovnica za najmlađe Prva pitanja i odgovori – Što je kakica?, Što su bakterije i virusi?, Zašto trebam prati zube?, Zašto moram na spavanje?Zašto sve umire? Što su osjećaji?, dok nešto strarijoj djeci otkiva sve o dinosaurima u istoimenoj slikovnici. Kada ne piše, Katie voli piti kavu, šetati se po pustopoljinama i igrati društvene igre sa svojom djecom koja su zasigurno njezini najstroži kritičari.

X
  • Broj stranica: 280
  • Godina izdanja: 2023.
  • ISBN: 9789533860046
  • Prevoditelj: Tanja Konforta
  • Ilustrator: Marta Alvarez Miquens
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 19.6 x 16.6 cm
  • Težina: 270 g
  • Nakladnik: Profil
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.