Potraži, pokaži

Na zalihi
10,50 €
Dodaj u košaricu

Potraži, pokaži

10,00 

- +
Podijeli:

Potraži, pokaži

Edukativna kartonska slikovnica u kojoj djeca slijede puteljke i uče imenovati boje. Pravi izazov za najmlađe istraživače i radoznalce.

Nakon što se spretni prstići izbore s čičak-trakicama koje grle ovu slikovnicu i, za početak, otvore je, novi zadatci koji će im zatim zaokupiti pažnju kriju se u zabavnim stihovima. Prstićima trebaju slijediti puteljke kojima je slikovnica ispunjena i imenovati boje kao i uočavati i imenovati brojne druge stvari i bića koja će im se na tom simpatičnom, razigranom i bajkovitom putovanju pojaviti.

Odgovarajuća boja čičak-trakice može se spojiti sa stranicom u slikovnici na kojoj se ta boja spominje. Djeca će uz ovu knjigu učiti igrajući se, razvijati finu motoriku te uočavati i imenovati predmete i bića oko sebe kao i razvijati ljubav prema čitanju.

O autorima:

Christie Hainsby autorica je i urednica brojnih slikovnica za najmlađe. Obožava pisati o mrzovoljnim jednorozima, divama dinosauricama, neobičnim vilama, ali i o bagerima te blagdanskim temama. Svakoj temi pristupa s puno humora i uživa u svom stvaralaštvu.

U suradnji sa Scottom Barkerom osmislila je razigranu kartonsku slikovnicu Potraži, pokaži u kojoj djeca uče boje, ali i traže, uočavaju i imenuju brojne druge predmete i bića, igraju se čičak-trakicama te prstićima slijede puteljke.

Scott Barker britanski je ilustrator i pisac. Studirao je ilustriranje i animaciju na Sveučilištu Sunderland u Engleskoj. Ilustrirao je brojne dječje knjige, osmišljavao igračke te izrađivao raznovrsne vizuale za potrebe različitih medija u brojnim zemljama diljem svijeta. Neka od njegovih djela uključuju The BunnicornMy Crocodile is… Pink and FluffyGlittercorn and Friends. Hrvatskoj publici predstavlja se razigranom kartonskom slikovnicom Potraži, pokaži koja pred najmlađe radoznalce servira puno izazova, učenja, igre i smijeha.

X
  • Broj stranica: 10
  • Godina izdanja: 2023.
  • ISBN: 9789533139708
  • Prevoditelj: Ozren Doležal
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 18.5 x 18.6 cm
  • Težina: 305 g
  • Nakladnik: Profil
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.