Kobno obećanje

Na zalihi
19,90 €
18,00 €
Dodaj u košaricu

Kobno obećanje

17,14 

- +
Podijeli:

Kobno obećanje

Roman Kobno obećanje autorice Angele Marsons donosi deveti slučaj kultne inspektorice Kim Stone.

Eci peci pec!

Kada je u lokalnoj šumi otkriveno tijelo brutalno ubijenog liječnika, detektivka Kim Stone šokirana je otkrićem da je žrtva upravo Gordon Cordell – čovjek povezan s prethodnim njezinim slučajem koji je uključivao smrt mlade učenice. Gordon možda ima mutnu prošlost, ali tko bi ga želio mrtvog? Dok je istraga u punom jeku, kroz užasnu prometnu nesreću prolazi Gordonov sin, Saul, nakon čega se svim snagama bori za život. Kao i u uvijek, Kim je sigurna da slučajnosti ne postoje.

Međutim, nakon što je pronađeno još jedno brutalno izmrcvareno tijelo Kim uviđa uznemirujuću poveznicu između žrtava i bolnice Russells Hall. Iste bolnice u kojoj je Gordon godinama radio.

Kim i njezin tim na koljenima su još zbog gubitka kolege kada se suočavaju s jednim od najopasnijih serijskih ubojica do sada. Sve je na liniji. Može li Kim održati svoj tim na okupu i pronaći ubojicu prije nego što se broj žrtava drastično poveća?

Ostali naslovi iz serijala:

Nijemi vrisak
Izopačene igre
Izgubljene djevojčice
Pravi se mrtva
Krvne veze
Mrtve duše
Slomljene kosti
Mrtva istina

O autorici romana Kobno obećanje:

Ljubav prema pisanju Angela Marsons otkrila je u osnovnoj školi kad joj je kratka priča o stijenama i moru koju je napisala donijela prvu literarnu nagradu. Na nagovor partnerice počela je sudjelovati u natječajima za kratku priču, što je rezultiralo pobjedom i trima ulascima u uži izbor. Danas Angela Marsons iza sebe ima šesnaest nastavaka izuzetno uspješne serije kriminalističkih romana o inspektorici Kim Stone.

Nijemim vriskom, prvim romanom prevedenim na hrvatski jezik, Marsons je odmah među našim čitateljima stekla brojne poklonike, a njezina istražiteljica Kim Stone postala je kultni književni lik.

X

RECENZIJA Mala od knjiga

Ako tržite uzbuđenje i akciju roman Mrtva istina je dinamičniji od Kobnog obećanja, ali ovaj roman ima emocionalnu poveznicu među likovima koju nema ni jedna knjiga u serijalu.više

RECENZIJA Matea Rožanković, Svijet jednog knjigoljupca

Prikazana je široka lepeza starih i novih likova, s detektivkom Kim Stone na čelu policijske istrage brutalnih ubojstava, a što je sve vjerodostojno i životno prikazano. Uz to, iznenadnim preokretima po poglavljima, koji povremeno navode na krive tragove, pojačava se neizvjesnost radnje čiji je spektakularni završetak potvrda kvalitete ove autorice te točka na “i” cijeloj ovoj izvrsnoj radnji koju od srca preporučujem ljubiteljima žanra na čitanje.više

RECENZIJA Ella Hasel, Knjiški recenzeRAJ

U njezinim knjigama se uvijek osjećate ugodno, a nakon što ih pročitate prazno, jer imate osjećaj kao da je netko otkinuo dio vas. Ona ima to posebno umijeće pisanja, koje u čitateljima budi znatiželju i stalno tražimo još i još, tako da – dokle god je Angelinih knjiga, ja ću je čitati, jer se nje nikako ne možete zasititi!više

RECENZIJA Maja Cerjan, Bookworm Maja

Angela Marsons nikada ne razočara. Ona je autorica čiji serijal mi je vrh. Znam da će me zaokupiti, ali i da me neće umoriti čitanje ovakvog štiva.više
  • Broj stranica: 366
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789531435871
  • Strani naslov: Fatal Promise
  • Prevoditelj: Nikolina Palašić
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 395 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti


18,00 

15,75 

18,00 

17,00 

18,00 

19,00 

16,00 

16,00 

19,90 

18,00 

17,00 

15,99 

17,00 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.