Izlet

Na zalihi
12,90 €
Dodaj u košaricu

Izlet

12,29 

- +
Podijeli:

Izlet

JEDINSTVENA KNJIGA NA NAŠEM TRŽIŠTU, UZ POMOĆ KOJE ĆETE SE JOŠ VIŠE ZBLIŽITI S VAŠIM DJETETOM.

Slikovnica Izlet govori o danu koji otac i sin zajedno provode u prirodi. Odlaze na planinarenje i ondje doživljavaju brojne pustolovine koje ce im ostati u trajnom sjećanju i koje ih, što je još važnije, još dublje povezuju.

Riječ je o jednoj od rijetkih knjiga koja se izravno bavi odnosom oca i djeteta, a namijenjena je djeci uzrasta od dvije do pet godina. Slikovnica nema popratni tekst, jer je zamišljena da je djeci ispripovijedaju sami roditelji (uz pomoć slika), čime se postiže još jedno povezivanje roditelja i djeteta.
Autor slikovnice je Pete Oswald, nagrađivani američki ilustrator koji je sudjelovao u nastanku nekih od najpoznatijih animiranih filmova današnjice, poput Madagaskara, HotelaTransilvanije, Oblacno s cuftama te Angry Birds.

„Izuzetno topla priča, ispričana samo slikama, koja veliča povezanost roditelja i djeteta te ljepotu kvalitetno provedenog zajedničkog vremena“, izjavio je urednik knjige Vid Jakša Opačić.

O autoru slikovnice Izlet:

PETE OSWALD (1980.), američki je ilustrator koji se dosad istaknuo radom u filmskoj industriji. U dogodovštinama njegovih junaka uživala su djeca diljem svijeta koja su gledala filmove poput “The Angry Birds”, “Madagaskar” i “Hotel Transilvanija”. Autor je nekoliko knjiga, poput “Uzorno jaje” i “Zločesta sjemenka”.

X

RECENZIJA Lana Čorak, Gospodin i gospođa Book

Ovo je divno ilustrirana slikovnica, s usklađenim i odlično stilski kreiranim ilustracijama, što je vrlo važno jer ona ne sadrži tekst! Možda ovo na prvu djeluje kao jednostavna i slatka priča, ali ona je puno više od toga. Zbog toga što tekst nije njen sastavni dio, svaki čitatelj može interpretirati priču na način koji se njemu najviše sviđa.više
  • Broj stranica: 40
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789531435727
  • Strani naslov: Hike
  • Prevoditelj: Vid Jakša Opačić
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 21 x 27 cm
  • Težina: 350 g
  • Nakladnik: Mozaik knjiga
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti


15,99 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.