Naslovnica knjige: Enciklopedija nadnaravnog

Podijeli:

  • Broj stranica: 400
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531416429
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 16 cm
  • Visina: 23.8 cm

Enciklopedija nadnaravnog

grupa autora

Knjige Outlet Psihologija

ENCIKLOPEDIJA NADNARAVNOG vodi vas u u svijet nadnaravnog, u kojem ništa nije kakvim se čini, u kojem su čak i najnevjerojatniji događaji mogući, a naizgled obične pojave u najmanju ruku neobične!

Tradicionalna nas znanost uvjerava da živimo u posve sigurnom i predvidljivom svijetu. Međutim, svaki se dan izvještava o vrlo bizarnim i neobjašnjivim događajima, koji se naočigled protive fizikalnim zakonima. Usto, dojmljiv broj dokaza govori u prilog tomu kako uistinu postoje pojedinci koji mogu izvoditi nevjerojatne pothvate.

U Enciklopediji nadnaravnog upoznat ćete se sa sljedećim fenomenima: djevojkom s rendgenskim pogledom, ljudima gušterima, obožavanjem kulta Sotone, skinwalkerima, misterioznim pomorskim zvucima, kriptozoologijom, spontanim ljudskim izgaranjem, reinkarnacijom, poltergeistom, jetijima, čudovišnim valovima, krugovima u žitu, izvantjelesnim iskustvima, duhovima, čudesnim dubokim jamama, urokljivim okom, vampirima, vidovnjacima, zombijima, vješticama, NLO-ima i mnogim drugim nadnaravnim pojavama.

Enciklopedija nadnaravnog otkriva neobjašnjive sile koje utječu na naš svijet!

Karen Farrington britanska je novinarka i autorica brojnih naslova različite tematike. U svojim je djelima obradila povijest svjetskih religija, ali i razne aspekte vojne povijesti, s posebnim naglaskom na vrste kažnjavanja i mučenja kroz prošlost te na zbivanja u Drugome svjetskom ratu. Proučava i neobjašnjive svakodnevne pojave, kao i praznovjerje, sve češću pojavu u suvremenu društvu.
Na zalihi
159,00 kn
60,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.