Kako voljeti život

Ivana Štulić

Na zalihi
17,99 €
14,00 €
Dodaj u košaricu

Kako voljeti život

13,33 

- +
Podijeli:

Kako voljeti život

Kako voljeti život novo je izdanje autobiografskog putopisa pozitivne psihologinje Ivane Štulić koji prati njezin put po El Caminu.

Nikad ne treba podcijeniti moć mnoštva malih koraka.

U želji za odmakom od svakodnevice, a i nakon što je život pred nju postavio dodatne naizgled ne tako lijepe karte, Ivana Štulić odlučila je napraviti reset te poći na posebno putovanje dugo 800 km. Uputivši se na slavni španjolski El Camino de Santiago, koristeći isključivo svoje noge kao prijevozno sredstvo te svoj ruksak kao portabilni „dom“, Ivanino putovanje će njezino srce iscijeliti vedrijim bojama pozitivnog pogleda na život.

Vodeći nas vrlo otvoreno i iskreno kroz svoje iskustvo hodanja po El Caminu dan po dan, uz čestu refleksiju o sebi i prirodi života, magistra pozitivne psihologije Ivana Štulić u njega upliće i svoje znanje pozitivne psihologije te nas uči kako svjesno birati perspektivu, biti radosniji i postići mentalni balans – kako bismo doista zavoljeli život.

Iskreno i ogoljeno, svjesna slabosti i snaga, Ivana testira i promatra sebe u kontekstu pozitivne psihologije čije nam principe prenosi dok ih ujedno i sama vježba, balansirajući između Ivane – osobe sa snovima i vizijom i profesionalke koja jasno komunicira čime se bavi i otvoreno vas poziva da probate. − Matej Sakoman, magistar i profesor psihologije

O autorici priručnika Kako voljeti život:

Ivana Štulić voli ljude i rad s njima. Trenerica je, coach i konzultantica pozitivne psihologije. Rast je njezina vrijednost, kindness religija, a najčešće će se/vas sa zaraznim optimizmom upitati: − Zašto ne? Rođena u Rijeci 1981. godine, a živi u Zagrebu. Privatno je strastvena plesačica, planinarka, ljubiteljica glazbe, jezika i jedrenja, volonterka i svjetska putnica. Od prvog izdanja ove knjige u međuvremenu može s velikom srećom reći da je postala majka i supruga.

Ovo je njezina prva knjiga (od mnogih koje bi voljela napisati).

X

INTERVJU Ana Brbora Hum, MrežaTV

U programu Mreža TV autorica Ivana Štulić gostovala je kod legendarne novinarke Ane Brbore Hum u emisiji Dečko, dama i Ana. Pričale su o pozitivnoj psihologiji, Ivaninoj knjizi Kako voljeti život, kakve bi to trebale biti pozitivne organizacije, ali i o tome kako to žene u glavi upravljaju frankfurtskim aerodromom...više

INTERVJU Maja Šitum, Story

Ivana Štuli: "Pozitivan stav može se naučiti"više

INTERVJU Marija Pajtak, Novi list

Ivana Štulić: "S mnoštvo malih koraka možemo daleko stići"više

INTERVJU Tatjana Zoka, Ljepota & zdravlje

Ivana Štulić prohodala je El Camino i postigla mentalni balans. Otkrila nam je sve o svom putuviše

INTERVJU Ana Abrahamsberg, Večernji list

Nikad nije prekasno da uzmemo život u svoje ruke, ovo su jednostavni alati koji će vam to olakšati...više
  • Broj stranica: 234
  • Godina izdanja: 2022.
  • ISBN: 9789531433303
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 350 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti


12,00 
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

15,00 

15,00 

12,00 

14,32 

13,52 

27,00 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.