CILJ – BITI ZADOVOLJAN – KAKO?

Male promjene svakodnevnih navika mogu dovesti do kvalitetnijeg života. Cilj je jednostavan: biti zdraviji, opušten, odmoran, zadovoljan, organiziran i sretan.

Predstavljamo knjige koje vam mogu pomoći da svoj život dovedete u red, priručnike s kojima u kratkom roku možete vratiti željenu liniju, ali i osjećati se manje umorno i iscrpljeno. Ne dopustite da vas siječanj zavara! 🙂

 ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT

Kraljica organizacije i urednosti. Marie Kondo. Ne sjećam se da je neki priručnik bio ovoliki hit. Već godinama na tržištu, a pomama za ovom knjigom ne prestaje.

Jedan od autoričinih prvih savjeta je taj da najprije pokušate vizualizirati svoj život bez nereda, a onda i bez stresa kojeg taj nered uzrokuje. Vizualizacija cilja kojeg želite postići mentalno će vas pripremiti na sam proces pospremanja.

Čini se zgodno i zaista djeluje. Život će vam biti sređen i uredan – ne samo u vlastitom domu, nego i u vama samima.

ŽIVOT BEZ ŠEĆERA

Zvuči nemoguće?

Šećer, pogubna bijela tvar koja u pogledu izazivanja ovisnosti nadmašuje kokain, postala je žarište pozornosti zdravstvenih stručnjaka širom svijeta.

Ovaj jednostavni kombinirani pristup nastojanju da izgledate i osjećate se najbolje prepun je neprocjenjivo vrijednih savjeta. Što je najvažnije, oslobodit će vas ovisnosti o šećeru jednom zauvijek.

VJEŽBAJTE BEZ SPRAVA – ANATOMIJA

Priručnikom Vježbajte bez sprava autor uspješnica Mark Lauren razvio je najuspješniji plan treninga našeg vremena te stvorio svjetski prepoznatljiv proizvod − trening s vlastitom tjelesnom težinom bez sprava. 

Nisu nam potrebne teretane ni skupocjene sprave. Potrebna je samo volja i tri čarobne riječi: TRI, ČETIRI – SAD! 🙂

Navedeni naslovi uključeni su u posebnu akciju Školske knjige. U svim knjižarama Školske knjige pronađite ove naslove po nikad povoljnijim cijenama uz još dodatnih 13 knjiga!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.