CILJ – BITI ZADOVOLJAN – KAKO?

Male promjene svakodnevnih navika mogu dovesti do kvalitetnijeg života. Cilj je jednostavan: biti zdraviji, opušten, odmoran, zadovoljan, organiziran i sretan.

Predstavljamo knjige koje vam mogu pomoći da svoj život dovedete u red, priručnike s kojima u kratkom roku možete vratiti željenu liniju, ali i osjećati se manje umorno i iscrpljeno. Ne dopustite da vas siječanj zavara! 🙂

 ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT

Kraljica organizacije i urednosti. Marie Kondo. Ne sjećam se da je neki priručnik bio ovoliki hit. Već godinama na tržištu, a pomama za ovom knjigom ne prestaje.

Jedan od autoričinih prvih savjeta je taj da najprije pokušate vizualizirati svoj život bez nereda, a onda i bez stresa kojeg taj nered uzrokuje. Vizualizacija cilja kojeg želite postići mentalno će vas pripremiti na sam proces pospremanja.

Čini se zgodno i zaista djeluje. Život će vam biti sređen i uredan – ne samo u vlastitom domu, nego i u vama samima.

ŽIVOT BEZ ŠEĆERA

Zvuči nemoguće?

Šećer, pogubna bijela tvar koja u pogledu izazivanja ovisnosti nadmašuje kokain, postala je žarište pozornosti zdravstvenih stručnjaka širom svijeta.

Ovaj jednostavni kombinirani pristup nastojanju da izgledate i osjećate se najbolje prepun je neprocjenjivo vrijednih savjeta. Što je najvažnije, oslobodit će vas ovisnosti o šećeru jednom zauvijek.

VJEŽBAJTE BEZ SPRAVA – ANATOMIJA

Priručnikom Vježbajte bez sprava autor uspješnica Mark Lauren razvio je najuspješniji plan treninga našeg vremena te stvorio svjetski prepoznatljiv proizvod − trening s vlastitom tjelesnom težinom bez sprava. 

Nisu nam potrebne teretane ni skupocjene sprave. Potrebna je samo volja i tri čarobne riječi: TRI, ČETIRI – SAD! 🙂

Navedeni naslovi uključeni su u posebnu akciju Školske knjige. U svim knjižarama Školske knjige pronađite ove naslove po nikad povoljnijim cijenama uz još dodatnih 13 knjiga!

AKCIJA!

Pogledaj ponudu

AKCIJA!

Dnevnik mog djetinjsta

PREKRASNA USPOMENA IZ DJETINJSTVA

30,00 kn

139,90 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.