Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Marie Kondo

Na zalihi
11,90 €
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

11,33 

- +
Podijeli:

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Knjiga ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT je veliki svjetski bestseler prodan u više od 3 milijuna primjeraka koji će vam otkriti  japansko umijeće stvaranja reda i pospremanja. Po ovoj uspješnici Japanke Marie Kondo napravljena je i serija emisija koje se prikazuju na Netflixu.

Ključ uspješnoga pospremanja jest da pristupite vlastitu domu odgovarajućim redom, kako biste zadržali samo ono što uistinu volite te kako biste sve to učinili odjednom – i to brzo. Nakon toga do kraja života možete samo birati što ćete zadržati, a što baciti. Metoda KonMari neće samo promijeniti vaš prostor. Kad uspostavite red u kući, primijetit ćete da će vam se cijeli život mijenja. Mogli biste se osjećati samopouzdanije. Mogli biste postati uspješniji. I naposljetku biste mogli imati energije te motivacije za stvaranje života kakav želite.

Kad pročitate ovu knjigu, imat ćete hrabrosti napustiti negativne aspekte svojega života. Mogli biste uvidjeti da je određena veza loša i dokončati je. Mogli biste prestati osjećati tjeskobu i napokon skinuti višak kilograma koji vas muči. Ako mislite da takvo što nije moguće, nedvojbeno biste trebali pročitati ovu uvjerljivu knjigu!

„Kad završite s pospremanjem kuće, život će vam se dramatično promijeniti. Kad iskusite kako je imati uistinu urednu kuću, osjetit ćete da je vaš svijet postao svjetliji. Više nikada nećete ponovo pribjeći neredu. To nazivam čarolijom pospremanja. A učinci su iznimni. Ne samo što više nikada nećete biti neuredni, nego ćete doživjeti i novi životni početak. To je čarolija koju želim podijeliti sa što više ljudi.“ – Marie Kondo

O autorici:

Marie Kondo počela je već kao petogodišnjakinja čitati časopise za kućanice te je voljela red i ljepotu dobro uređenih prostora koje je opažala u njima. Potom je kao 15-godišnjakinja počela ozbiljno pospremati. Počela je s vlastitom sobom, a tada je prešla na sobe svojega brata i sestre. Danas vodi iznimno uspješnu tvrtku u Tokiju i svojim klijentima pomaže pretvoriti zakrčeni dom u lijep i miran prostor koji nadahnjuje. Po njezinoj knjizi napravljena je i uspješna Netflixova serija emisija koje se bave pospremanjem i stvaranjem reda.

X

INTERVJU Josip Jurčić, Gloria

Japanska majstorica organizacije doma Marie Kondo samo za Gloriju otkriva kako je hobi pretvorila u milijunski posao te da se rođenjem trećeg djeteta uspjela riješiti svog zaštitnog znaka – perfekcionizmaviše
  • Broj stranica: 213
  • Godina izdanja: 2019
  • ISBN: 9789531418843
  • Strani naslov: The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 13 x 19 cm
  • Težina: 205 g
  • Nakladnik: Mozaik knjiga
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.