Moj tata

Marijana Križanović

Na zalihi
12,90 €
11,50 €
Dodaj u košaricu

Moj tata

10,95 

- +
Podijeli:

Moj tata

Ova slikovnica pokazuje kako očinska ljubav dolazi u raznim oblicima. Vedra pjesmica u rimi zajedno s maštovitim ilustracijama stvara nezaboravne trenutke u kojima će očevi i djeca zajedno uživati.

Glavni lik ove slikovnice, tata, jedan je sasvim običan i neobičan tata u isto vrijeme. Sa svojih dvjesto različitih lica (od vatrogasca, policajca, čitača, klauna, snješka, graditelja, itd.) ima samo jedan cilj: usrećiti svoju  djecu. Iako ponekad umoran i pospan i dalje se svojski trudi, a sve kako bi djeca bila sretna i osjećala se posebnima.

„Moj tata”  pravo je maleno blago za mališane, ali rado je čitaju i odrasli koje vraća u djetinjstvo.

Nagradu OVCA U KUTIJI dječjeg žirija dobila je slikovnica MOJ TATA Marijane Križanović (autorica teksta) i Željke Mezić (ilustracije) u izdanju Mozaika knjiga (urednica Marija Morić).

“Ove godine, poruka koju nam je dječji žiri poslao dirljiva je, ozbiljna, i poziva nas da se dobro nad njom zamislimo. Parafrazirana, glasila bi otprilike ovako: Želimo čitati priče u kojima članovi naše obitelji (a osobito tate) imaju vremena za nas. I igraju se s nama. Priče u kojima smo svi nasmiješeni. I sretni. Hvala autorskom timu pobjedničke slikovnice MOJ TATA, spisateljici Marijani Križanović, ilustratorici Željki Mezić, urednici Mariji Morić, koje su nas svojom slikovnicom podsjetile da se ljubav (o kojoj svi mi toliko pričamo) nalazi u naoko običnim, svakodnevnim životnim situacijama.”, stoji u obrazloženju.

X

INTERVJU Saša Užarević, HRT

Slikovnica namijenjena djeci, ali i očevimaviše

RECENZIJA Sanja Margeta, Čitajmo

Životno, toplo i jako lijepo. Ostavljam veliku preporuku više
  • Broj stranica: 24
  • Godina izdanja: 2023.
  • ISBN: 9789531434089
  • Ilustrator: Željka Mezić
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 24 x 24 cm
  • Težina: 425 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

15,00 

15,00 

12,00 

14,32 

13,52 

27,00 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.