Stigla je službena pozivnica za bal kod obitelji Bridgerton

Volite li romane iz serije o obitelji Bridgerton autorice Julie Quinn? Ako je odgovor DA pripremite kokice! 25. prosinca 2020. godine na Netflix stiže istoimena serija temeljena na njezinim najprodavanijim romanima, koja će sigurno postati nova opsesija milijunima gledatelja! Snimanje je počelo u srpnju 2019. godine, a ulozi producenta našao se Chris Van Dusen koji je svjetsku slavu stekao nakon što je kao producent radio na seriji „Uvod u anatomiju“. Nova hit serija sastoji se od 8 epizoda i pravi je božićni poklon za sve zaljubljenike u ovaj serijal.

Julia Quinn sa svojim je neodoljivim naslovima tjednima držala prvo mjesto na listi najprodavanijih romana New York Timesa, a samo u Sjedinjenim Američkim Državama prodala je više od 10 milijuna primjeraka. Zbog nezaboravnih povijesnih romana koji su prevedeni na više od 30 jezika, mnogi je već sada nazivaju suvremenom Jane Austen. Serijal o obitelji Bridgerton, Juliji Quinn osigurao joj je mjesto u američkoj „Kući slavnih“ u kategoriji spisateljica ljubavne tematike.

Serijal o obitelji Bridgerton smješten je između 1813. i 1827. godine i broji osam nastavaka u kojem svaki donosi priču o jednom od osmero djece pokojnog gospodina Bridgertona: Anthonyja, Benedicta, Colina, Daphne, Eloise, Francesce, Gregoryja, i Hyacinth. Kada je autorica krenula pisati ovaj serijal zamislila ga je samo kao trilogiju, ali već nakon prvog romana i ona i čitatelji shvatili su da će nastavaka biti mnogo više.

Od svjetlucavih plesnih dvorana Mayfaira do aristokratskih palača Park Lanea serija otkriva zavodljiv i raskošan svijet prepun zamršenih pravila i dramatične borbe moći gdje nitko nije dovoljno siguran. U središtu serije je moćna obitelj Bridgerton koja se sastoji od osam bliskih braće i sestara. Ova duhovita, hrabra i pametna obitelj u potrazi je za romantikom, avanturama i ljubavi. Serija se snimala na lokacijama u Londonu, Bathu i Somersetu.

Na hrvatski su joj jezik do sada prevedeni romani “Deset stvari koje volim kod tebe“, “Tajni dnevnici gospođice Mirande Cheveer“, “Džentlmenska ponuda“, “Vikont koji me volio“, “Vojvoda i ja“, “Gospodin Bridgerton“, “Siru Phillipu s ljubavlju“, “Tajna njegova poljupca“, “Na putu do vjenčanja” i “Kad je bio grešan“.

Adjoa Andoh (Lady Danbury), Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton), Luke Newton (Colin Bridgerton), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Ruby Stokes (Francesca Bridgerton), Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) samo su dio glumačke postave koja će vam se uvući pod kožu.

Photo: LIAM DANIEL/NETFLIX © 2020

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.