Naslovnica knjige: Siru Phillipu s ljubavlju

Podijeli:

  • Broj stranica: 344
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419741
  • Strani naslov: To Sir Philip with love
  • Uvez: Meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Siru Phillipu s ljubavlju

Julia Quinn

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani

SIRU PHILLIPU S LJUBAVLJU je povijesni ljubavni roman Julie Quinn koju mnogi već sad nazivaju suvremenom Jane Austen. Riječ je o još jednoj uspješnici iz serije romana o obitelji Bridgerton.

Iz dopisivanja s Eloise Bridgerton, dalekom rođakinjom svoje pokojne supruge, sir Phillip saznaje da je gospođica Bridgerton usidjelica. Zaprosio ju je, zaključivši da je vjerojatno neugledna i skromna pa se već prilično očajnički želi udati. Ali… nije bilo tako. Prekrasna žena na njegovim kućnim vratima sve je samo ne tiha, a kad uspije prestati pričati dovoljno dugo da zatvori usta, sve što on želi jest poljubiti je…

Eloise Bridgerton ne može se udati za čovjeka kojeg nikada nije upoznala! Ali ipak počne o tome razmišljati i propitivati se… Nije se ni snašla, a već je usred noći unajmila kočiju i krenula upoznati muškarca za kojeg se nada da bi joj mogao savršeno odgovarati. Ali… nije bilo tako. Njezin savršeni suprug ne bi smio biti tako ćudljiv i nepristojan. A i zasigurno bi barem jednom spomenuo da ima dvoje vrlo male i prilično neotesane djece. A njima silno treba majka, kao što i Phillipu treba žena.

Julia Quinn počela je pisati po završetku fakulteta i otad ne prestaje. Autorica je nagrađenih povijesnih ljubavnih romana, uključujući bestselere New York Timesa, seriju romana o obitelji Bridgerton koja započinje romanom Vojvoda i ja. Na hrvatski su joj jezik do sada prevedeni romani Deset stvari koje volim kod tebe, Tajni dnevnici gospođice Mirande Cheveer, Džentlmenska ponuda, Vikont koji me volio, Vojvoda i ja i Gospodin Bridgerton. Diplomirala je na Harvardu i Radcliffeu i živi s svojom obitelji u državi Colorado.

Ostale naslove Julije Quinn potražite ovdje.

X
Rasprodano
119,00 kn
50,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

HIT!

Pogledaj ponudu

HIT!

Prva slikovnica našeg poznatog glumca Slavka Sobina!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.