NOVITETI su stigli – otkrijte prvi o kojim knjigama je riječ!

Nerijetko se tvrdi da su siječanj i veljača mjeseci dosade i potištenosti. 

Nama uz knjigu nikad nije dosadno, a rastužiti nas može samo nesretan kraj romana! Predlažemo super naslove koji su nam upravo stigli iz tiska, priručnike koji vam ZAISTA mogu pomoći da uzmete život u svoje ruke!

Zašto ostati živ – Matt Haig

ZAŠTO OSTATI ŽIV

Kad god govorimo o depresiji, ili se počnemo osjećati tjeskobno i zabrinuto ili se upustimo o gotovo isprazne floskule koje bolesnima zaista ne mogu pomoći. Ova knjiga je zaista drugačija. Zašto?

Autor je proživio duboku i tešku depresiju, vadio se iz nje na sve načine i vrtio u krug, a ono što je učinio nakon pobjede svakako je fascinantno: znao je opisati taj osjećaj. Ružne osjećaje obično potisnemo, Matt ih je uspio dočarati,objasniti, definirati, a uz sve to i malko našaliti!

Knjiga Zašto ostati živ, potresno, duhovito i radosno istraživanje načina da se bolje živi, bolje voli i da se osjeća življe, nije samo memoarsko djelo.

Obećanje – Mark Whitwell

OBEĆANJE

Praksa koja se poučava u ovoj knjizi, a koja zahtijeva samo sedam minuta dnevno – nazvana „Vaše sedmominutno čudo“ – odgovara na tu potrebu tako što otvara tijelo i psihu zadovoljavajućim razinama osobne i spolne prisnosti. Ona je praktično sredstvo koje vam omogućuje da konkretno ostvarite svoje ideale i urođeno savršenstvo.

Vrijeme je da to i iskušamo?

Lykke – Meik Wiking

LYKKE – Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu

Lykke, danski naziv za sreću, glavna je preokupacija ekipe iz Instituta za istraživanje sreće u Kopenhagenu. Tko su sretni ljudi i zašto su sretni? Postoje li zajednički razlozi za sreću među različitim narodima? Nova, prekrasna knjižica Meika Wikinga stigla je u Hrvatsku i smiješi se s polica naših knjižara.

Istine i laži o ljubavi – Bruno Šimleša

ISTINE I LAŽI O LJUBAVI

Nakon što nas je u Ljubavologiji naučio razviti zdravu ljubav prema sebi i drugima, u ovoj knjizi ide korak dalje. Britko, razigrano, duhovito, ali i odrješito razbija najčešće zablude o ljubavi. Objašnjava i kako se riješiti toksičnih uvjerenja koja vam truju um i srce. Nema ljepšeg poklona za Valentinovo nego naučiti voljeti – sebe i druge!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.