Naslovnica knjige: OBEĆANJE

Podijeli:

  • Broj stranica: 274
  • Godina izdanja: 2018.
  • ISBN: 9789531422826
  • Strani naslov: The Promise of Love, Sex and Intimacy
  • Uvez: Meki s klapnama
  • Širina: 16 cm
  • Visina: 24 cm

OBEĆANJE

Mark Whitwell

Array
Osobni razvoj i odgoj

OBEĆANJE

Blagotvorna poruka za teška vremena. Obećanje je jednostavno a ipak vrlo duboko rješenje uzroka cjelokupnog ljudskog nezadovoljstva: nedostatka prisnosti, osobito spolne prisnosti. Čak i usred obilja tehnikâ za takozvano prosvjetljenje – od meditacije i vizualizacije do intenzivnih molitvenih povlačenja ili opsesivnih režima vježbanja – potreba za prisnošću ostala je nezadovoljena.

Praksa koja se poučava u ovoj knjizi, a koja zahtijeva samo sedam minuta dnevno – nazvana „Vaše sedmominutno čudo“ – odgovara na tu potrebu tako što otvara tijelo i psihu zadovoljavajućim razinama osobne i spolne prisnosti. Ona je praktično sredstvo koje vam omogućuje da konkretno ostvarite svoje ideale i urođeno savršenstvo. Priznati učitelj Mark Whitwell, koji je cijeli svoj život proveo istražujući tajne života s velikim učiteljima, spoznao je srž njihovih shvaćanja pa je osmislio jednostavan način na koji čitatelji to mogu steći sami za sebe.

„U svojoj knjizi Mark piše o važnosti disanja kako bismo se energizirali.

Dišite i rasteretite se. Pročitajte ovu knjigu.“

DEEPAK CHOPRA

 

„Mark Whitwell nudi čitateljima osjetljiv i vrlo nadahnjujući pristup temi koja je svima bitna. Ovo je krasna knjiga.“

CAROLINE MYSS, autorica knjige Anatomija duha

Marka Whitwella zanima razvijanje autentične prakse joge za pojedinca, zasnovano na naučavanju T. Krishnamacharye i njegova sina T. K. V. Desikachara, s kojima je uživao u odnosu dužem od dvadeset godina. Kao proučavatelj njihovih naučavanja i tradicija, bio je u stanju sintetizirati najvažnije poruke i ponuditi svoje naučavanje koje razjašnjava duboku strastvenost i važnost drevne mudrosti za suvremeni život. Već dvadeset osam godina Mark putuje po svijetu i poučava jogi na tisuće ljudi. Uredio je i djelomično napisao knjigu T. K. V. Desikachara Srž joge (The Heart of Yoga), autor je knjige Joga srca (Yoga of Heart), a svoje zadnje dvije knjige Obećanje ljubavi, seksa i prisnosti (The Promise of Love, Sex, and Intimacy) i Obećanje: Možete imati ono što stvarno želite (The Promise: You can have what you really want) Mark nudi kao lakopristupačan sažetak svojega rada.

Na zalihi
129,00 kn
Dodaj u košaricu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.