Obećanje

Mark Whitwell

Na zalihi
129,00 kn
40,00 kn
Dodaj u košaricu
Podijeli:

Obećanje

Mark Whitwell

Uz malu pomoć knjige OBEĆANJE promijenite svoj život u samo sedam minuta na dan.

Blagotvorna poruka za teška vremena. Obećanje je jednostavno, a ipak vrlo duboko rješenje uzroka cjelokupnog ljudskog nezadovoljstva: nedostatka prisnosti, osobito spolne prisnosti. Čak i usred obilja tehnikâ za takozvano prosvjetljenje – od meditacije i vizualizacije do intenzivnih molitvenih povlačenja ili opsesivnih režima vježbanja – potreba za prisnošću ostala je nezadovoljena.

Praksa koja se poučava u ovoj knjizi, a koja zahtijeva samo sedam minuta dnevno – nazvana Vaše sedmominutno čudo – odgovara na tu potrebu tako što otvara tijelo i psihu zadovoljavajućim razinama osobne i spolne prisnosti. Ona je praktično sredstvo koje vam omogućuje da konkretno ostvarite svoje ideale i urođeno savršenstvo. Priznati učitelj Mark Whitwell, koji je cijeli svoj život proveo istražujući tajne života s velikim učiteljima, spoznao je srž njihovih shvaćanja pa je osmislio jednostavan način na koji čitatelji to mogu steći sami za sebe.

„U svojoj knjizi Mark piše o važnosti disanja kako bismo se energizirali. Dišite i rasteretite se. Pročitajte ovu knjigu.“ – Deepak Chopra

 „Mark Whitwell nudi čitateljima osjetljiv i vrlo nadahnjujući pristup temi koja je svima bitna. Ovo je krasna knjiga.“ – Caroline Myss, autorica knjige Anatomija duha

Marka Whitwella zanima razvijanje autentične prakse joge za pojedinca, zasnovano na naučavanju T. Krishnamacharye i njegova sina T. K. V. Desikachara, s kojima je uživao u odnosu dužem od dvadeset godina. Kao proučavatelj njihovih naučavanja i tradicija, bio je u stanju sintetizirati najvažnije poruke i ponuditi svoje naučavanje koje razjašnjava duboku strastvenost i važnost drevne mudrosti za suvremeni život. Već dvadeset osam godina Mark putuje po svijetu i poučava jogi na tisuće ljudi. Uredio je i djelomično napisao knjigu T. K. V. Desikachara Srž joge, autor je knjige Joga srca, a svoje posljednje dvije knjige Obećanje ljubavi, seksa i prisnosti i Obećanje: Možete imati ono što stvarno želite Mark nudi kao lakopristupačan sažetak svojega rada.

X
  • Broj stranica: 274
  • Godina izdanja: 2018.
  • ISBN: 9789531422826
  • Strani naslov: The Promise of Love, Sex and Intimacy
  • Uvez: Meki s klapnama
  • Dimenzije: 16 x 24 cm
  • Težina: 415 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.