Nikada dosta ljubavi. Dopustite da vas osvoje novi Mozaikovi ljubavni romani

Ljubav je jedna od želja koju nam svatko poželi prilikom čestitanja rođendana, imendana, Božića ili neke druge prigode. Kako bi barem malo utjecali na količinu vaše ljubavi u novoj godini, pripremili smo za vas, nadamo se, dovoljnu količinu novih ljubavnih pustolovina svima omiljenih autorica.

  1. The Bridgertons: Happily Ever After – Julia Quinn

Julia Quinn počela je pisati po završetku fakulteta i otad ne prestaje. Autorica je nagrađenih povijesnih ljubavnih romana, uključujući uspješnice New York Timesa, seriju romana o obitelji Bridgerton koja započinje romanom „Vojvoda i ja“.

  1. When the Duke Returns – Eloisa James

Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni brojni romani među kojima su i „Neugledna vojvotkinja“, „Kad ljepotica ukroti zvijer“, „Poljubac u ponoć“ i „Kako osvojiti vojvodu“.

  1. Devil in spring – Lisa Kleypas

Lisa Kleypas jedna je od najčitanijih i najomiljenijih američkih autorica ljubavnih romana, čije su brojne knjige postale veliki svjetski bestseleri. Naši su je čitatelji mogli upoznati čitajući romane „Slatkorječivi neznanac“, „Sponzor“, „Vrag plavih očiju“, „Djevojka smeđih očiju“, „Jedne strašne zime“, „Dogodilo se jedne jeseni“, „Tajne ljetne noći“, „Proljetni skandal“, „Na božićno jutro“, „Jedne noći u ponoć“, „Zavedi me u zoru“, „Iskušaj me u sumrak“, „U braku do jutra“ i „Hladnorkrvi zavodnik“.

  1. Gentle Warrior – Julie Garwood

Julie Garwood autorica je velikih svjetskih uspješnica, a njezini se romani često nalaze na vrhovima ljestvica najprodavanijih knjiga. Tijekom duge i uspješne karijere opčinjavala je čitatelje svojim hrabrim i osebujnim likovima. Autorica je sedamnaest bestselera New York Timesa, uključujući „Sve za Rose“, „Dar“, „Anđeo čuvar“, „Lavlja družica“, „Otkupnina“, „Vjenčanje” i druge, tiskanih u više od trideset milijuna primjeraka. Njezin posljednji roman objavljen na hrvatskom jeziku „Princ na bijelom konju“ klasična je ljubavna priča prepuna humora, ljubavi i senzualnosti zbog kojih ovu poznatu autoricu smatramo jednom od neprikosnovenih kraljica romantične proze.

  1. Before the Rains – Dinah Jefferies

Dinah Jefferies brojne je sljedbenike začarala svojim naslovima „Udovica trgovca draguljima“,  „Supruga vlasnika plantaže čaja“ i „Kći trgovca svilom“. Rođena je u Maleziji, a u devetoj godini preselila se u Englesku. I dalje voli jugoistočnu Aziju te Daleki Istok pa spremno koristi svaku priliku da radnju svojih romana smješta upravo u te zemlje.

  1. The ghost – Monica McCarty

Monica McCarty autorica je uspješnica „Stijena“, „Poglavar“, „Sokol“, „Rendžer“, „Zmija“, „Svetac“, „Novak“, „Lovac“, „Pljačkaš“, „Strijela“ i „Napadač“ iz serije Čuvari Visočja, trilogije Highlander (Highlander Untamed, Highlander Unmasked i Highlander Unchained) i trilogije Campbell (Higland Warrior, Highland Outlaw i Highland Scoundrel). Njezino zanimanje za škotski klanovski sustav potaknuto je na najnevjerojatnijem mjestu: na predavanjima iz komparativne pravne povijesti na Pravnom fakultetu na Stanfordu.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.