Tajne ljetne noći

Lisa Kleypas

Rasprodano
5,18 €
39 kn
2,65 €
20 kn
Pročitaj više

Tajne ljetne noći

2,52 

Nema na zalihi

Podijeli:

Tajne ljetne noći

TAJNE LJETNE NOĆI donosi još jednu strastvenu priču u kojoj će uživati svi ljubitelji prvoklasnih ljubića.

U najvišim krugovima londonskog društva sezona lova  na muževe “s rodovnikom” na samom je vrhuncu. U toj nemilosrdnoj i bespoštednoj borbi za čovjeka koji će joj osigurati društveni status i toliko potrebnu materijalnu sigurnost, Annabelle Peyton ima nezavidnu startnu poziciju.

Ne osvoji li srce jednog od rijetkih slobodnih plemića, ostat će usidjelica, a njezina će obitelj naposljetku bankrotirati. Odlučna u namjeri da postane supruga nekog lorda, Annabell se ne libi koristiti sitnim smicalicama, pa čak i niskim podvalama u čemu joj svesrdnu podršku daju njezine tri najbolje prijateljice.

Ipak, dok dama u nevolji snuje, sudbina umjesto nje određuje. Umjesto dobronamjernog, ali posve predvidljivog i bilo kakvih emocija lišenog lorda Kendalla pred nju stavlja Simona Hunta – imućnog čovjeka bez titule koji je za nju spreman učiniti baš sve i u čijem društvu sva njena čula ustrepere.

 Lisa Kleypas jedna je od najpopularnijih američkih autorica ljubavnih romana. Naši su je čitatelji mogli upoznati čitajući romane Slatkorječivi neznanac, Sponzor, Vrag plavih očiju, Djevojka smeđih očiju, Jedne strasne zime, Dogodilo se jedne jeseni, Tajne ljetne noći, Proljetni skandal, Na božićno jutro, Jedne noći u ponoć, Zavedi me u zoru, Iskušaj me u sumrak i U braku do jutra.

Ostale romane Lise Kleypas potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 372
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531421454
  • Strani naslov: Secret of a Summer Night
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 12.5 x 19 cm
  • Težina: 275 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti


16,71   20 kn

10,60   20 kn

10,49   20 kn

17,12   20 kn
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.