“Čarolija pospremanja” Marie Kondo od sada kao serija na Netflixu

Nakon što je Marie Kondo svijet osvojila knjigom “Čarolija koja će vam promijeniti život“, autorica je svoju čaroliju prebacila na televizijske ekrane. Naime, njezine savjete o japanskom umijeću stvaranja reda i pospremanja od sada možete pratiti i na Netflixu u dokumentarnom serijalu od ukupno 8 epizoda. Marie ide u posjete američkim obiteljima koje onda podučava tajnama organizacije, pokazuje im kako ispravno čistiti i pospremati kako bi njihov život postao boljim, a oni se osjećali vrjednijim i produktivnijim.

Cijeli serijal temeljen je upravo na knjizi koja se prodala u više od 3 milijuna primjeraka. Uz pomoć metode KonMari svoj dom pretvorit ćete u trajno uredan i nezatrpan prostor. Ključ je uspješnoga pospremanja pristupiti vlastitom domu odgovarajući redom, kako biste zadržali samo ono što uistinu volite te kako biste sve to učinili odjednom – i brzo. Nakon toga do kraja života možete samo birati što ćete zadržati, a što baciti. Ova metoda ne mijenja samo prostor nego cijeli život. Kad uspostavite red u kući, shvatit ćete da će vam se cijeli život promijeniti.  Mogli biste se osjećati samopouzdanije, mogli biste postati uspješniji i mogli biste imati energije te motivacije za stvaranje života kakav želite. 

Kad pročitate ovu knjigu imat ćete hrabrosti napustiti negativne aspekte svojega života: jednostavno uvidjeti da je određena veza loša i okončati je ili prestati osjećati tjeskobu i napokon izgubiti kilograme koje želite izgubiti.

Ako mislite da takvo što nije moguće, trebate pročitati ovu knjigu koju možete naručiti u našem webshopu: http://bit.ly/MarieKondoMK

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.